![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da biste postavili vaš rovaš ćete morati skinuti, 3DMark 2001 SE izgraditi 330, 3DMark06 v110 Basic Edition i pokrenite mjerila na zadano postavke i postaviti screenshot vaše rezultate Baš sam dobio pisanja 1232132876916 u 3dmark je ne važeći rezultat Moraš pokazati screenshot kao dokaz, kao što je ova Novi +++++++++++++ Sveukupno Klupa OVDJE+++++++++++++![]() ![]() Ili ovo sa 3DMark06 ![]() Ne morate preuzeti oba programa za sudjelovanje, baš sve što ona koju šelite Uživajte i budite benching za No.1 mjesto na CJ-a ![]() Druga nit je stvoren sa samo grafove tako da to ne bi zbunjujuće Za pregled kliknite Grafikoni Ovdje Ako imate bilo kakvih pitanja nemojte se ustručavati pitati ![]()
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mjerni sto to?
| |||
| |||
| Kliknite na linkove iznad i on će vam reći
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ovdje je moj 3DMark01 rezultat, jer nema druge zapise ću biti prvi za sada dok neke C2D/8800 članova klupa lol Ja odlazim pokrenuti 3DMark06 kasnije večeras Grafikoni uskoro
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje sada radiš, ako se ljutiti ću ban ya!
| |||
| |||
| Pa što postavke trebam koristiti? Default ok? |
|
| |||
| |||
| lol, atleast li će biti u 2. mjesto
|
| |||
| |||
| yep zadana samo
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovdje su moji.
| |||
| |||
| Oh dobro tamo ide prvi
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Objavi svoju CPUMark 2,1 Scores Ovdje | Hybr! D | CPU, Matične ploče i RAM | 139 | 5. studeni 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Sveukupno TOP10 Benchmark Scores | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | 13. svibanj 2009 09:02 |
| Official: Windows 7 RC javno dostupnih svibanj 5 | philthomas | Windows Operating Systems | 20 | 10. svibanj 2009 03:12 |
| To je službeni: HD DVD je mrtav, rat formata je sada više od | Hybr! D | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 7. travanj 2008 09:43 |
| Službene: CJ's 3DMark01/06/Overall mjerni rezultati | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | 24. kolovoz 2007 10:50 |
| Thread Tools | |
| |