![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėdami rašyti savo balus turėsite parsisiųsti, 3DMark 2.001 SE pastatyti 330, 3DMark06 v110 Basic Edition ir paleisti gairės dėl nebuvimas parametrai ir po savo rezultatus Screenshot Tiesiog raštu aš 1232132876916 pagal 3dmark yra ne L. rezultatas Jūs turite parodyti, kaip įrodymą, ekrano, kaip ir šis +++++++++++++ Naują bendrą suolo ČIA+++++++++++++![]() ![]() Ar tai su 3DMark06 ![]() Jums nereikės parsisiųsti ir programų dalyvauti, tiesiog kuris vis viena norite Enjoy and Get benching už Nr.1 vietoje ant CJ's ![]() Kitas gija buvo sukurtas tik diagramas, kad jis negauna painioja Norėdami peržiūrėti Diagramos spustelėkite Čia Jei turite klausimų, nedvejodami kreipkitės ![]()
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką tai etalonas?
| |||
| |||
| Spustelėkite nuorodas aukščiau ir jis pasakys
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Čia yra mano rezultatas 3DMark01, nes nėra kitų įrašų, aš būsiu pirmasis ir kol kas, kol tam C2D/8800 nariai suolelio lol Einu paleisti 3DMark06 vėliau šį vakarą Grafikai netrukus
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doing mano dabar, jei vartojate Piss I'll draudimas Ya!
| |||
| |||
| Taigi ką turėčiau parametrus naudojate? Numatytasis ok? |
|
| |||
| |||
| lol, atleast jums bus 2 vieta
|
| |||
| |||
| Yep nutylėjimą tik
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čia yra mano.
| |||
| |||
| Oi gerai ten važiuoja pirmos
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paskelbkite savo CPUMark 2,1 balus Here | Hybr! D | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 139 | 5 lapkritis, 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Bendras Top10 Benchmark Natos | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | Gegužė 13, 2009 09:02 |
| Official: Windows 7 RC Viešai prieinamos 5 gegužė | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 20 | Gegužė 10, 2009 03:12 |
| It's official: HD-DVD yra negyvų, formatas karas baigėsi | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 balandis 2008 09:43 |
| Official: CJ's 3DMark01/06/Overall etalonas rezultatai | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | Rugpjūtis 24, 2007 10:50 |
| Temos įrankiai | |
| |