![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru a vă posta scoruri va trebui să descărcaţi, 3DMark 2001 SE build 330, 3DMark06 v110 Basic Edition şi rula pe criterii de evaluare implicit setările de capturi de ecran şi un post de rezultatele dvs. Doar m-am scris în 3dmark este 1232132876916 nu valid rezultat Trebuie să arate un screenshot ca dovada, ca acest +++++++++++++ Nou ansamblu Bench AICI+++++++++++++![]() ![]() Or acest lucru cu 3DMark06 ![]() Nu trebuie să descărcaţi ambele programe de a lua parte, doar o vreodată care doriţi să-l Bucuraţi-vă şi să obţină benching pentru nr.1 la faţa locului cu privire la CJ lui ![]() Un alt thread a fost creat cu doar grafice, astfel încât să nu te confuz Pentru a vizualiza grafice clicaţi Aici Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să întrebaţi ![]()
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce înseamnă acest punct de reper?
| |||
| |||
| Faceţi clic pe link-urile de mai sus şi-l va spune
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Aici este meu rezultat în 3DMark01, deoarece nu există alte intrări, voi fi primul, pentru moment, până la unele C2D/8800 membri banc lol Mă duc să ruleze 3DMark06 mai târziu în această seară Grafuri În curând
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doing a mea acum, dacă ia pipi Voi ban tine!
| |||
| |||
| Deci, ce ar trebui să-mi fi setările utilizând? Implicit ok? |
|
| |||
| |||
| lol, atleast vă va fi în locul 2a
|
| |||
| |||
| Da implicit numai
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aici sunt ale mele.
| |||
| |||
| O prima merge bine acolo