![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам 3D марки 01 днес. юмрук време потребител. 06 е готов, просто избяга теста сега. |
|
| |||
| |||
| Не е зле за лаптоп предполагам. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви бяха вашите очила крил да отида 12000 + I, трябва да го победи!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL
| |||
| |||
| Каква графична карта и процесор и др. тя ми е (нов) живот цел да победи всички вас |
|
| |||
| |||
| Ами Cew че трябва да бъде в състояние да победи всички нас. Моят спецификациите са в моя SIG, Не знам какво е, но му Бакстър CPU рейтинг е висок така четворни Предполагам или силно overclocked C2D. Аз се опитвам да победи стария си рейтинг, аз може да получат друг 100 на моя CPU резултат, но аз забелязах, че с графики резултатите са доста по-ниски, така че трябва да имат overclocked на графична карта за база за сравнение, както добре. I DONT запомни го правят, но единственото обяснение. Предполагам, не мога удрям Бакстър, но това ще отнеме известно effort.I ще опитайте по-късно тази вечер или утре. |
|
| |||
| |||
| muhahahahah просто изчакайте, докато не троен SLI този звяр * rubs ръце * |
|
| |||
| |||
| Вие ще трябва да троен SLI само за компенсиране на Vista ефект. ![]() |
|
| |||
| |||
| Аз ще направя моя собствена на черупка от хартия-маше клетки и тъкани, които ще направя моя компютър турбо бързо! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Официален: Windows 7 RC публично достояние 5 май | philthomas | Windows операционни системи | 20 | 10 май 2009 г. 03:12 |
| Това е официалното: HD DVD е мъртъв, форматът войната е вече над | Hybr! Г | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Официален: CJ на 3DMark01/06/Overall бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 0 | 24 Авг 2007 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |