![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Zrovna jsem 3d známka 01 dnes. pěst čas uživatele. 06 je připraveno, jen běžel zkušební nyní.
|
|
|
|||
|
|||
|
Není to špatné pro notebook Předpokládám.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jaké byly vaše specifikace kril získat 12000 + i musí porazit jej!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
válet se
|
|
|||
|
|||
|
Jaké grafické karty a procesoru ect. to je můj (nový) celoživotní cíl porazit vás všechny
|
|
|
|||
|
|||
|
No Cew byste měli být schopni porazit nás všech.
Moje parametry jsou v mém sig, I dont vědět, co má, ale jeho Baxter CPU skóre je vysoká, takže myslím, čtyřkolky nebo vysoce overclocked c2d. Byl jsem se snaží porazit mé staré skóre, mohu získat dalších 100 na mém CPU skóre, ale všimnul jsem si, že by grafika skóre bylo trochu nižší, takže musím mít overclocked grafickou kartu pro benchmark stejně. I dont pamatovat dělá to ale její jediné vysvětlení. Asi můžu porazit Baxter, ale bude trvat nějakou effort.I se pokusí později večer nebo zítra. |
|
|
|||
|
|||
|
muhahahahah Jen počkej, až i tri SLI této šelmy * leští ruce *
|
|
|
|||
|
|||
|
Budete mít na tri SLI jen pro kompenzaci Vista efekt.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
i budou moji vlastní os shell z papíru-hmota a tkání boxů, díky kterým budou mé ks turbo rychle!
|