![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Απλώς έχεις 3δ σήμα 01 σήμερα. πρώτη φορά χρήστης. 06 είναι έτοιμο, απλά έτρεξε τη δοκιμή τώρα. |
|
| |||
| |||
| Οχι άσχημα για ένα laptop υποθέτω. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ποια ήταν σας specs κριλ να 12000 + i θα πρέπει να νικήσει!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γελάω δυνατά
I επίκλιση θυμάμαι ακριβώς, θα ήθελα να μαντέψω το CPU ήταν περίπου 3.6Ghz Ram και περίπου 1.150 Επεξεργασία:Hey Baxter τι διάολο είναι αυτό ?!!!! Thats ότι για άλλη μια φορά τρέχουν αυτοκτονίας Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ποια κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή ect. είναι μου (νέα) δια βίου στόχο να νικήσει όλους σας |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Cew σας θα πρέπει να είναι σε θέση να νικήσει όλους μας. Specs μου είναι στην sig μου, εγώ dont ξέρει τι Baxter αλλά έχει την CPU σκορ είναι έτσι, ένα υψηλό τετράκλινα Μάλλον ή πολύ overclocked C2D. Έχω προσπαθήσει να κερδίσει παλιό μου φιλοξενούμενων, θα μπορεί να αποκτήσει άλλα 100 για την CPU μου φιλοξενούμενων αλλά είδα ότι από τα γραφικά αποτελέσματα ήταν λίγο χαμηλότερα γι 'αυτό πρέπει να έχει overclocked την κάρτα γραφικών για το σημείο αναφοράς τους. I dont θυμάστε αυτόν τον τρόπο, αλλά η η μόνη εξήγηση. Μάλλον μπορώ να νικήσω Baxter, αλλά θα χρειαστεί κάποιος effort.I θα προσπαθήσει αργότερα απόψε ή αύριο. |
|
| |||
| |||
| muhahahahah απλώς περιμένει μέχρι i tri SLI αυτό το θηρίο rubs χέρια * * |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να tri SLI μόνο και μόνο για να αντισταθμίσει την ισχύ Vista. ![]() |
|
| |||
| |||
| Θα κάνω τη δική μου os περίβλημα από χαρτί-Mâche και ιστών κουτιά που θα κάνουν τον υπολογιστή μου στροβιλοελικοφόρου γρήγορα!! |