![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja pravedan je dobio 3d marku 01 danas. pesnica vrijeme korisnika. 06 je spreman, ja pravedan ran testa sada. |
|
| |||
| |||
| Nije loše za laptop Pretpostavljam. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje su vaše naočale da biste dobili kril 12000 + moram tukao ga!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol
| |||
| |||
| što grafičkom karticom i procesor itd.. to je moj (novi) cjeloživotnog cilj pobijediti svima vama |
|
| |||
| |||
| Pa Cew trebali biste biti u mogućnosti da tuku sve nas. Moj naočale su u moj sig, ja dont znati što Baxter, ali je njegov CPU score je visoka pa mislim quad ili C2D visoko overclocked. Ja sam bio težak to tući moj stari broj bodova, ne mogu dobiti na moj drugi 100 bodova CPU ali sam primijetio da je grafika partiture su malo niže pa sam mora imati overclocked grafičke kartice za mjerni as well. Ja dont sjećati se to ali njeno jedino objašnjenje. Ja ne mogu računati istukoše Baxter, ali to će potrajati neko effort.I večeras će pokušati kasnije ili sutra. |
|
| |||
| |||
| muhahahahah samo čekati i do tri sli ovaj živinčeta rubs ruke * * |
|
| |||
| |||
| Morat ćete samo tri SLi nadoknaditi Vidik efekt. ![]() |
|
| |||
| |||
| ja ću napraviti moj vlastiti OS ljuske od papira-mache tkiva i okviri koji će omogućiti da moj pc turbo brza! |