![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хей! Този НЕ NICE! ХЕС действително лилаво. :)
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Какво напрежение? Какво множител? Какво напрежение опции в BIOS? (PLL би било полезно) Моят водач може да бъде от помощ. Уърт погледна все пак, ако вече не са.
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() @ Eltoc вие казвате, че се срива. Кога го направя. Когато Windows ботуши? Има ли го публикувате? Ако мината катастрофи през прозорците, неговото обикновено напрежение. Но мой навик, дори след след 3.3ghz без понижаване ми множител. Имам FSB дупка между 3.3 и 3.6ghz. Но чак толкова голям на сделка веднъж намерих го. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ще взема погледнете Алекс, благодаря. И благодаря на всички за безпокойство ^ ^ Аз съм в действителност, по минути използвайки Easytune5. На напрежението е най 1,150 FSB е какво увеличение да overclock него. Множителят е 8x, невъзможен изглежда да го увеличи в BIOS (само казва, 6x-8x)
| |||
| |||
| Цитат:
То може да е напрежение. Не мога OC моя q6600 на 3,3 без повишаване на волта, но тя трябва да започне някой път. Вашият heatsink, може да не beable да се справят с топлина приятелче. Използвам Coretemp за да държиш под око това. |
|
| |||
| |||
| ОК най 3.0ghz своя 38-39C бездейства .. Изглежда, че наред с мен, Im не сигурен .. може би? Когато се играе Crysis на много високо в своята 42-45c. 45c в интензивни битки (10 може би 20 koreans във висока DEF район) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам P5K Premium с 8800GT и 2GB DDR2 800 чакат за E8400 в момента. Имам E2160@2.63 в нея в момента и той вкара 38842 в 3DMark01.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да върнем тези графики обновени утре за вас на
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Трябва екрана |
|
| |||
| |||
| Аз бях, но няма да го публикувате, тъй като това е само временна система. Аз ще се сложи E8400 в нея скоро. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Официален: Windows 7 RC публично достояние 5 май | philthomas | Windows операционни системи | 20 | 10 май 2009 г. 03:12 |
| Това е официалното: HD DVD е мъртъв, форматът войната е вече над | Hybr! Г | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Официален: CJ на 3DMark01/06/Overall бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 0 | 24 Авг 2007 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |