![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HAY! To není hezké! HES skutečně fialové. :)
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jaké napětí? multiplikačnímu co? jaké napětí voleb ve vašem bios? (PLL by bylo užitečné) Můj průvodce, může být pomoc. Podívejte se i tak stojí za to, pokud jste již ne.
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() @ Eltoc Říkáte, že havaruje. když se to udělat. když okna boty? Je to místo? Pokud mine pády v oknech, jeho obvykle napětí. Ale můj zvyk i post po 3.3ghz bez snížení mé multiplikačnímu. Mám FSB díra mezi 3.3 a 3.6ghz. Ale ne, že její velká a řešit jednou jsem to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvidíme se podívat alex, díky. A díky všem za přijetí obavy ^ ^ Já jsem vlastně na minutu pomocí Easytune5. Napětí na 1,150 FSB je to, co jsem ji zvýšit na přetaktování. Násobitel je 8x, cant Zdá se, že nárůst je v BIOSu (jen říká, 6x-8x)
| |||
| |||
| Citace:
Mohlo by to být v napětí. I my můžeme OC q6600 na 3,3 bez zvyšování volty ale má začít někdy. Vaše chladiče nemusí beable zvládnout tepla chlapíka. Použít Coretemp to dávat pozor na to. |
|
| |||
| |||
| ok na 3.0ghz své 38-39C nečinnosti .. že se mi zdá ok, im ne jistý .. možná? Při hraní Crysis na velmi vysoké na jeho 42-45c. 45c v intenzivních bojů (10 možná 20 Korejci ve vysoké def oblast) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám P5K Premium s 8800GT a 2GB DDR2 800 Čekání na E8400 okamžikem. Mám E2160@2.63 v ní v současnosti, a to skóroval 38842 v 3DMark01.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musí mít tyto grafy aktualizovány zítra tě to
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Musím snímek |
|
| |||
| |||
| Mám, ale byl jsem nebude post to, jak je to jen dočasný systém. Budu docílit tak E8400 je v nejbližší době. |