![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HAY! THATS NOT NICE! HES πραγματικά μοβ. :)
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Τι τάση; τι πολλαπλασιαστή; τι επιλογές τάσης στο BIOS σας; (PLL θα είναι χρήσιμο) My οδηγός μπορεί να βοηθήσει. Αξίζει να δείτε ούτως ή άλλως, αν δεν έχετε ήδη.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() @ Eltoc λέτε κολλάει. πότε θα γίνει αυτό. Όταν τα Windows μπότες; Μήπως μετά; Αν η δική μου κολλάει στα Windows, τα κανονικά της τάσης. Αλλά η δική μου ακόμα και μετά συνηθίζει μετά 3.3ghz χωρίς μείωση πολλαπλασιαστικό μου. Έχω μια τρύπα FSB μεταξύ 3.3 και 3.6ghz. Αλλά δεν το ότι ένα μεγάλο deal μόλις βρήκα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ρίξω μια ματιά alex, ευχαριστώ. Και ευχαριστώ όλους για τη λήψη ανησυχία ^ ^ είμαι πράγματι, σε λεπτά χρησιμοποιώντας Easytune5. Η τάση είναι σε 1,150 FSB είναι αυτό που θα αυξηθεί σε overclock. Πολλαπλασιαστής είναι σε 8x, επίκλισης φαίνεται να αυξήσουν το ποσό αυτό BIOS (ακριβώς λέει 6x-8x)
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα μπορούσε να είναι η τάση του ρεύματος. Μπορώ OC q6600 μου σε 3,3, χωρίς την αύξηση του βολτ αλλά πρέπει να αρχίσει κάποια στιγμή. Heatsink σας μπορεί να μην beable να χειρίζονται τη θερμότητα φίλε. Χρήσηχρήση: Coretemp να μπορούν να ενημερώνονται για αυτό. |
|
| |||
| |||
| ok σε 3.0ghz την 38-39C βραδυπορείας .. φαίνεται ότι το ok για μένα, που δεν im σίγουρος .. ίσως; Κατά την αναπαραγωγή crysis για το πολύ υψηλό σε 42-45Γ. 45γ σε έντονους αγώνες (10 ίσως 20 Κορεάτες σε μια περιοχή υψηλής def) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω μια P5K Premium με μια 8800GT και 2GB DDR2 800 και αναμένεται η E8400 αυτή τη στιγμή. Έχω την E2160@2.63 στη διατύπωση και βαθμολογούνται 38842 στο 3DMark01.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να πραγματοποιηθούν αυτές οι γραφικές ενημέρωση του αύριο για σένα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πρέπει screenshot |
|
| |||
| |||
| Έχω, όμως δεν πρόκειται να υστέρων αυτό που αυτό είναι μόνο ένα προσωρινό σύστημα. Θα πρέπει να τεθεί σε E8400 σύντομα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Post Your CPUMark 2,1 Παρτιτούρες Εδώ | Hybr! Δ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 139 | 5 του Νοεμβρίου 2009 14:10 |
| CJ του 3DMark Συνολικά top10 Benchmark Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 13η Μαΐου 2009 09:02 |
| Επίσημη: Windows 7 RC Δημόσιος Διαθέσιμες 5η Μαΐου | philthomas | Λειτουργικά συστήματα Windows | 20 | 10η Μαΐου 2009 03:12 |
| Είναι επίσημο: HD DVD είναι νεκρό, η μορφή πολέμου είναι τώρα πάνω από | Hybr! Δ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 7 Απρ 2008 09:43 |
| Η Επίσημη: CJ 3DMark01/06/Overall της αναφοράς των αποτελεσμάτων | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 24 Αυγ 2007 10:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |