![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sijena! Taj NE lijepo! hes zapravo ljubičasta. :)
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Što napon? što multiplikator? Koje opcije u Vašem napon bios? (PLL bi bilo korisno) Moj vodič može biti od pomoći. Vrijedi pogledati u svakom slučaju ako već niste.
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() @ Eltoc to kaže crashes. kada to učiniti. Kada se Windows čizme? Da li to post? Ako mina u Windows crashes, njegove inače napon. Ali, čak i moja navika post nakon 3.3ghz bez spuštanja moj multiplikator. Imam FSB rupa između 3,3 i 3.6ghz. No, njegova ne da je veliki posao jednom kada sam ga pronašao. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzet ću pogledati alex, hvala. I hvala svima za poduzimanje briga ^ ^ Ja sam, zapravo, po minuti koristeći Easytune5. Napona na 1,150 FSB je što sam ga povećati za overclock. Množitelj je na 8x, licemjerje činiti se to povećanje u BIOS (samo kaže 6x-8x)
| |||
| |||
| Quote:
Moglo bi biti napon. Ja mogu OC q6600 na 3,3 moj bez podizanja volts, ali se ona početi negdje. Vaš heatsink ne može rukovati beable vrućine fella. Koristiti Coretemp držati oko na njega. |
|
| |||
| |||
| ok na 3.0ghz njegova 38-39C neprisutan .. Čini se da je u redu da se mi, im ne siguran .. možda? Kada igrate crysis na veoma visok u svojim 42-45c. 45c u intenzivne borbe (10 mozda 20 u koreans visok def površina) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam P5K Premium sa 8800GT i 2GB DDR2 800 na čekanju za E8400 u ovom trenutku. Imam E2160@2.63 u njoj i ona sada osvojila bod 38842 u 3DMark01.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moraju dobiti ovih grafova ažuriran za sutra ya-a
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Moram screenshot |
|
| |||
| |||
| Imam, ali bio sam ne idući u post kako je ovo samo privremeni sustav. Ja ću biti jedan E8400 stavljajući u nju uskoro. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Objavi svoju CPUMark 2,1 Scores Ovdje | Hybr! D | CPU, Matične ploče i RAM | 139 | 5. studeni 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Sveukupno TOP10 Benchmark Scores | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | 13. svibanj 2009 09:02 |
| Official: Windows 7 RC javno dostupnih svibanj 5 | philthomas | Windows Operating Systems | 20 | 10. svibanj 2009 03:12 |
| To je službeni: HD DVD je mrtav, rat formata je sada više od | Hybr! D | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 7. travanj 2008 09:43 |
| Službene: CJ's 3DMark01/06/Overall mjerni rezultati | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | 24. kolovoz 2007 10:50 |
| Thread Tools | |
| |