![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HAY! Amit nem szép! HES valóban lila. :)
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Mi a feszültség? milyen szorzó? milyen lehetőségek feszültség a bios? (PLL lenne) Odavezettek lehet segíteni. Érdemes megnézni egyébként is, ha már nem.
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() @ Eltoc Azt mondod, hogy összeomlik. Miért tenném. Amikor a Windows csizma? Van hozzászólás? Ha az enyém lefagy a Windows, annak általában az a feszültség. De az enyém is szokott elküldeni után 3.3GHz csökkentése nélkül én szorzó. Van egy lyuk FSB között 3,3 és 3.6ghz. De nem is olyan nagy az üzletet, ha én találtam ki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Majd nézd Alex, köszönöm. És köszönöm mindenkinek az olyan aggodalomra ^ ^ Én valóban, a perc Easytune5 segítségével. A feszültség van 1,150 FSB van mit növelés overclock azt. Szorzó van 8x, vidám látszik, hogy növelje meg a BIOS-t (csak azt mondja, 6x-8x)
| |||
| |||
| Idézet:
Ez lehet a feszültséget. Tudok én OC q6600 3,3 nélküli növelése volt, hanem azt, hogy valamikor. Ön hűtőborda nem beable kezelni a meleg srác. Használ Coretemp hogy odafigyeljenek rá. |
|
| |||
| |||
| OK a 3.0ghz a 38-39c idle .. Úgy tűnik, hogy az OK-ra, hogy nekem, im nem biztos .. talán? Lejátszásakor Crysis igen magas annak a 42-45c. 45c a heves harcok (10 talán 20-koreaiak egy magas def terület) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I have a P5K Premium egy 8800GT és 2Gb DDR2 800 várja az E8400 pillanatában. Van E2160@2.63 benne, és jelenleg 38842 felhorzsolt a 3DMark01.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy kell vágni a grafikonok frissítés holnap ya's
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Kell screenshot |
|
| |||
| |||
| Igen, de én nem fogom elküldeni, hogy ez csak egy ideiglenes rendszert. Én leszek vetve E8400 bele hamarosan. |