![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Доближаването на задната ... Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предизвикателство ли риск една забрана?
| |||
| |||
| Не бих го шанс ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anyhoo тук ми е 3DMark06 резултат
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| използвайки 3dmark06 Имам: 9242 |
|
| |||
| |||
| Просто направих 3dmark 2001 година. Трябва: 46753 |
|
| |||
| |||
| sry момчета didn't пост ми screenie 3dmark 6 резултат: |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви necromancier рейтинг е добавен сте в секунда:)
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| woop Наздраве пич. О BTW. havnt уморени още една игра да се подчертае, ми система. Някой знае ли една игра, която може да направи това? но не bishock демо LOL прочети една история за това разпенващ момчета един компютър се. |
|
| |||
| |||
| Necromancier ще попълните във вашата система, спецификациите на вашия профил, за да мога да видя какво сте? ![]() Нейната-лесно, отколкото търси нишки, може да сте афиш вашите очила инча Върховният командващ ще подчертае вашата система. Колин McRae Черен както е добре. Имате нужда от повече предложения, просто ask.I любовта ми игри. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Официален: Windows 7 RC публично достояние 5 май | philthomas | Windows операционни системи | 20 | 10 май 2009 г. 03:12 |
| Това е официалното: HD DVD е мъртъв, форматът войната е вече над | Hybr! Г | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Официален: CJ на 3DMark01/06/Overall бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 0 | 24 Авг 2007 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |