![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Výchově zadní ... Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dare I riskovat zákazu?
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anyhoo tady je moje skóre 3DMark06
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| pomocí 3DMark06 mám: 9242 |
|
| |||
| |||
| právě udělal 3DMark 2001. mám: 46753 |
|
| |||
| |||
| sry kluci didnt post my screenie 3DMark skóre 6: |
|
| |||
| |||
| Díky necromancier vaše skóre bylo přidáno jste ve druhé:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| woop nazdraví vole. oh btw. havnt ještě unavená hra zdůraznil můj systém. někdo poznal, že hra může udělat? ale ne bishock demo lol přečtěte si příběh o tom vyfukování jeden počítač až kluci. |
|
| |||
| |||
| Necromancier budete vyplnit váš systém specifikace v profilu, abych mohl vidět, co máte? ![]() Její jednodušší, než hledat pro závity můžete mít posta vaší specifikace palců Supreme Commander zdůrazní svůj systém. Colin McRae DiRT stejně. Potřebujete další návrhy, prostě ask.I lásky mé hry. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Post Your CPUMark 2,1 Skóre Zde | Hybr! D | Procesory, základní desky & RAM | 139 | 5.listopadu 2009 14:10 |
| CJ je 3DMark Celkově Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 7 | 13. května 2009 09:02 |
| Úřední: Windows 7 RC veřejně dostupných 5. května | philthomas | Operační systémy Windows | 20 | 10. května 2009 03:12 |
| Je to oficiální: HD DVD je mrtvé, formát válka je nyní více než | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 dubna 2008 09:43 |
| Úředním: CJ to 3DMark01/06/Overall měřítko výsledků | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 0 | 24. srpen 2007 10:50 |
| Thread Nástroje | |
| |