![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Donose najviše straga ... My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dare I jedan rizik banning?
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anyhoo ovdje je moj 3DMark06 score
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| ja je dobio koristeći 3dmark06: 9242 |
|
| |||
| |||
| samo su 3dmark 2001. dobio: 46753 |
|
| |||
| |||
| SRJ dečki nije moj post screenie 3dmark score 6: |
|
| |||
| |||
| Hvala necromancier vaš rezultat je dodan ste u drugom:)
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| nazdravlje woop dude. oh btw. havnt još umorni igra na stres moj sistem. bilo tko znati igre koje mogu učiniti? ali ne bishock demo lol pročitajte priču o tome puše jedan momački računalo gore. |
|
| |||
| |||
| Necromancier ćete popuniti svoj sustav naočale u Vašem profilu tako da Ja mogu vidjeti ono što imate? ![]() Njegova lakše nego tražite threads vam svibanj imati posted Vaše naočale in Vrhovni zapovjednik će naglasiti vaš sustav. Colin McRae prljavštine as well. Trebate više prijedloga, samo ask.I ljubavi moja igre. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Objavi svoju CPUMark 2,1 Scores Ovdje | Hybr! D | CPU, Matične ploče i RAM | 139 | 5. studeni 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Sveukupno TOP10 Benchmark Scores | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | 13. svibanj 2009 09:02 |
| Official: Windows 7 RC javno dostupnih svibanj 5 | philthomas | Windows Operating Systems | 20 | 10. svibanj 2009 03:12 |
| To je službeni: HD DVD je mrtav, rat formata je sada više od | Hybr! D | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 7. travanj 2008 09:43 |
| Službene: CJ's 3DMark01/06/Overall mjerni rezultati | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | 24. kolovoz 2007 10:50 |
| Thread Tools | |
| |