![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Atvežti iki galo ... Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Drįsčiau rizikos draudimas?
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anyhoo Čia yra mano 3DMark06 balas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| naudojant 3dmark06 I got: 9242 |
|
| |||
| |||
| Ar tiesiog 3dmark 2001. got: 46.753 |
|
| |||
| |||
| sry guys didnt post my screenie 3dmark 6 Reitingas: |
|
| |||
| |||
| Ačiū necromancier jūsų rezultatas buvo pridėta esate antra:)
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Woop Cheers dude. Oh btw. havnt dar pavargę žaidimas pabrėžti Mano sistema. nors žino, kad žaidime gali tai padaryti? ne bishock Demo lol skaityti istoriją apie tai pučia vaikinai kompiuteris viršų. |
|
| |||
| |||
| Necromancier Jūs įveskite svaidytuvo jūsų profilyje, ir matau, ką turite? ![]() Jos lengviau nei ieškoti temas galite turėti Posted jūsų specs in Supreme Commander pabrėš jūsų sistemos. Colin McRae DiRT taip pat. Reikia daugiau pasiūlymų, tik ask.I myliu savo žaidimų. |