![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Aducerea la spate ... Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Indrazneste am un risc de interzicere?
| |||
| |||
| Nu aş putea-o sansa ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oricum aici este meu 3DMark06 scorul
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| utilizând 3dmark06 Am: 9242 |
|
| |||
| |||
| doar a facut 3dmark 2001. Trebuie: 46753 |
|
| |||
| |||
| sry guys didnt post-mi screenie 3dmark 6 scor: |
|
| |||
| |||
| Multumesc necromancier scorul dvs. a fost adăugată pe care o în două:)
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| woop noroc omule. oh BTW. havnt încă obosit un joc de stres pe sistemul meu. oricine ştie un joc care poate face acest lucru? dar nu bishock demo lol citit o poveste despre el suflă un computer până baieti. |
|
| |||
| |||
| Necromancier vă va umple în sistem specs în profilul dumneavoastră, ca să pot vedea ceea ce aveţi? ![]() Sa mai uşor decât în căutarea fire pe care le-aţi postat dvs. specs inch Supreme Commander va stres sistem. Colin McRae Dirt , de asemenea. Aveţi nevoie de mai multe sugestii, doar dragostea mea ask.I jocuri. |
![]() |
|
| Marcaje |