![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Výchove zadné ... Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dare I riskovať zákaze?
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anyhoo tady je moje skóre 3Dmark06
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| pomocou 3Dmark06 mám: 9242 |
|
| |||
| |||
| práve urobil 3DMark 2001. mám: 46753 |
|
| |||
| |||
| sry kluci didnt post my screenie 3DMark skóre 6: |
|
| |||
| |||
| Vďaka necromancier vaše skóre bolo pridané ste v druhej:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| woop nazdraví vole. oh btw. havnt ešte unavená hra zdôraznil môj systém. niekto poznal, že hra môže urobiť? ale nie bishock demo lol prečítajte si príbeh o tom vyfúknutie jeden počítač až kluci. |
|
| |||
| |||
| Necromancier budete vyplniť váš systém špecifikácie v profile, aby som mohol vidieť, čo máte? ![]() Jej jednoduchšie, ako hľadať pre závity môžete mať posta vašej špecifikácie palcov Supreme Commander zdôrazní svoj systém. Colin McRae DiRT rovnako. Potrebujete ďalšie návrhy, prostě ask.I lásky mojej hry. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Post Your CPUMark 2,1 Skóre Tu | Hybr! D | Procesory, základné dosky & RAM | 139 | 5. novembra 2009 14:10 |
| CJ je 3DMark Celkovo Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 13. mája 2009 09:02 |
| Úradný: Windows 7 RC verejne dostupných 5. mája | philthomas | Operačné systémy Windows | 20 | 10. mája 2009 03:12 |
| Je to oficiálne: HD DVD je mŕtve, formát vojna je teraz viac ako | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 apríla 2008 09:43 |
| Úradnom: CJ to 3DMark01/06/Overall mierka výsledkov | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 24. august 2007 10:50 |
| Thread Tools | |
| |