![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeeze така ще бъде patince, Ч..
| |||
| |||
| Това е най-setings: Резолюция: 1280x1024 Анти-Anilising: Нула Филтриране: Оптимална HLSL VS Цел: 3_0 HLSL PS Цел: 3_0 Повторете Тестове: Off |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво по дяволите е това?
![]() Човек този смешно, трябва да бъде най-жалък опит за фалшив всякога. ![]() ![]() ![]() Има arent достатъчно smileys да покаже колко е смешно това. Промени:Да са представили своя пост до Digg Жалко аз побъркани изписването една bit.oops Моята система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е последния ми резултат в 06 ![]() LMAO, ![]()
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Момчета ....... Гледайте пламенен моля. Да не искаш да свършиш като други сайтове правя ние, като позволяват това. Xactly: Публикацията ви да създавате на липсата на доверие в това, което заявява. Няма нужда да се опита и да се покаже на разстояние приятелче, не-такива ще се смея на теб, ако не сте върха, или дори в топ десет. Наздравици.
|
| |||
| |||
| Добре, справедливо точка, Съгласен съм, пламенен не е много хубаво. Вероятно най-добре да не се лъжа но също. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Бих също п *** сама по себе си (и отидете червени изправена), ако той направи infact тогава отидете и публикувате GTX/E6700 точки на екрана. ![]() Както и да е, темата Hi-обрани достатъчно. Махни публикувате screenies хора.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| какво се е случило, е че се обърна на Aero и избяга теста се върна към него и той показа, 9746, така си мислех, че е била ниска, защото обикновено аз добивам summet под 12000 затова включено Aero завтече теста отново показа, че не съм толкова резултат пресовани разглеждате тези Резултатите на сайта го направих, но тя sayed summet за невалидни рейтинг или summet така че просто си пиша в резултат на боя и го превърна от портокал, така е изглеждала като резултат съжалявам за inconvinence . Аз ще опитам отново по-късно днес или утре. също Алекс ми SEMPRON FX 5200 арго тичам 3dmark 01 трясък, без да сте сигурни, че както дяволите, не се надяваме на движение 06, да не сте съгласни? |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за двойния пост, но отново heres резултата. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Официален: Windows 7 RC публично достояние 5 май | philthomas | Windows операционни системи | 20 | 10 май 2009 г. 03:12 |
| Това е официалното: HD DVD е мъртъв, форматът войната е вече над | Hybr! Г | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Официален: CJ на 3DMark01/06/Overall бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 0 | 24 Авг 2007 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |