![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bude tak jeeze být Patince, tch.
| |||
| |||
| je to v setings: Rozlišení: 1280x1024 Anti-Anilising: Žádné Filtrování: Optimal Cílová HLSL VS: 3_0 HLSL PS Cíl: 3_0 Opakovat testy: Off |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to sakra je?
![]() Chlape to je vtipný, má to být nejubožejší pokus o podvod v historii. ![]() ![]() ![]() Existuje dost arent smileys sdělit, jak je to legrační. Edit:I podali svůj příspěvek na Digg I Pity neuspořádaný pravopisu jeden bit.oops Můj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Toto je můj poslední skóre v 06 ![]() LMAO, ![]()
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kluci ....... Pozor na planoucí prosím. Nechtějí skončit jako ostatní stránky se tam, že to umožní. Xactly: Váš příspěvek je to vytvořit chybějící víra v to, co uvádí. Není třeba, aby se pokusila odiv kluk, no-ty budeme smát se na sebe, pokud si nejste nahoře, nebo dokonce v první desítce. Na zdraví.
|
| |||
| |||
| Ok, spravedlivý bod, souhlasím plamenným není příliš příjemné. Asi nejlepší nebyla lež ale také. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Já bych také p *** sám na sebe (a jít čelí červené), pokud to udělal infact pak jít a poslat GTX/E6700 skóre snímku. ![]() Každopádně vlákno hi-připojená dost. Získejte vysílání screenies lidí.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| co se stalo se obrátil i na letecké a běžel zkušební vrátil na ni a 9746 ukázala, tak jsem si myslel, že je nízké, protože obvykle dostanete i summet pod 12.000, tak jsem se obrátil na aero běžel zkušební opět ukázal, že ne skóre tak i lisované prohlížení těchto skóre na místě jsem ale Sayed summet o skóre za neplatné, nebo i jen tak summet příkaz v mé skóre malovat a obrátil ji oranžové tak to vypadalo jako skóre líto pro inconvinence . I'll zkuste to znovu později dnes nebo zítra. alex také moje Sempron fx 5200 převýšení spustit 3DMark 01 bez shazovat je určitě to nemá naději na provoz 06, by nebyl Souhlasíte? |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se za dvojí příspěvek, ale opět Heres skóre. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Post Your CPUMark 2,1 Skóre Zde | Hybr! D | Procesory, základní desky & RAM | 139 | 5.listopadu 2009 14:10 |
| CJ je 3DMark Celkově Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 7 | 13. května 2009 09:02 |
| Úřední: Windows 7 RC veřejně dostupných 5. května | philthomas | Operační systémy Windows | 20 | 10. května 2009 03:12 |
| Je to oficiální: HD DVD je mrtvé, formát válka je nyní více než | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 dubna 2008 09:43 |
| Úředním: CJ to 3DMark01/06/Overall měřítko výsledků | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 0 | 24. srpen 2007 10:50 |
| Thread Nástroje | |
| |