![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeeze έτσι θα πρέπει να patince, tch.
| |||
| |||
| αυτό είναι σε setings: Resolution: 1280x1024 Anti-Anilising: Δεν υφίσταται Φιλτράρισμα: Βέλτιστος HLSL VS Στόχος: 3_0 PS HLSL Στόχος: 3_0 Επαναλάβετε Δοκιμές: Off |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι αυτό;
![]() Man thats αστεία, θα πρέπει να είναι η πιο θλιβερή απόπειρα ψεύτικο ποτέ. ![]() ![]() ![]() Υπάρχουν αρκετά arent φατσούλες να μεταδώσει τον τρόπο αυτό είναι αστείο. Επεξεργασία:Έχω υποβληθεί ο υποψήφιος για να Digg Κρίμα έκανα θάλασσα την ορθογραφία ενός bit.oops Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτή είναι η τελευταία φιλοξενούμενων στο 06 ![]() LMAO, ![]()
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παιδιά ....... Δείτε το φλεγόμενο παρακαλώ. Δεν θέλουμε να καταλήξουμε όπως άλλες τοποθεσίες κάνουμε εμείς, από που να του επιτρέπει. Xactly σας: μετά το κάνουμε δημιουργήσει έλλειψη πίστη σε αυτό που έχετε αναφέρει. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε και να επιδεικνύουν φίλε, αυτά δεν θα γελάσω με σένα αν δεν είστε πάνω, ή ακόμα και στην πρώτη δεκάδα. Εις υγεία.
|
| |||
| |||
| Ok, δίκαιη σημείο, συμφωνώ φλόγα δεν είναι πολύ ωραίο. Μάλλον καλύτερο να μην βρίσκονται και αν επίσης. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είχα επίσης p *** ίδιος τον εαυτό μου (και να αντιμετωπίζουν κόκκινο), αν το έκανε infact και στη συνέχεια να τοποθετήσει ένα GTX/E6700 φιλοξενούμενων screenshot. ![]() Τέλος πάντων, το νήμα hi-jacked αρκετά. Λάβετε απόσπαση screenies άτομα.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| αυτό που συνέβη είναι ενεργοποιημένη i αεροσηράγγων της και έτρεξε τη δοκιμή επέστρεψε σε αυτό και έδειξε 9746 οπότε σκέφτηκα ότι ήταν συνήθως χαμηλής cos i get summet υπό 12000 έτσι ενεργοποιημένη αεροσηράγγων έτρεξε τη δοκιμή και πάλι αυτό δεν έδειξε φιλοξενούμενων έτσι πιέζεται να περιηγηθείτε σε αυτές αποτελέσματα για το site που έκανα αλλά Sayed summet για τα άκυρα φιλοξενούμενων summet ή έτσι απλά το έγγραφο μου φιλοξενούμενων για την βαφή και την μετέτρεψε πορτοκαλί έτσι έμοιαζε το σκορ συγγνώμη για την inconvinence . Θα προσπαθήσω ξανά αργότερα σήμερα ή αύριο. Επίσης alex μου fx Sempron 5200 επίκλισης τρέχει 3dmark 01 ΧΩΡΙΣ συντρίβεται είναι βέβαιος ως κόλαση δεν έχει καμία ελπίδα να λειτουργεί 06, δεν συμφωνείτε; |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για το διπλό αλλά και πάλι μετά την heres φιλοξενούμενων. |