![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeeze će tako biti patince, TCH.
| |||
| |||
| ovo je na setings: Rezolucija: 1280x1024 Anti-Anilising: None Filtriranje: Optimal HLSL VS Target: 3_0 Ciljana HLSL PS: 3_0 Ponovite Testovi: Isključeno |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je, dovraga, to?
![]() Čovjek koji smiješne, mora biti najviše patetičan pokušaj na lažni ikad. ![]() ![]() ![]() Postoji dovoljno arent smileys da prenesem kako je to smiješno. Edit:Imam podnosi svoj post na Digg Sažaljuje I messed up pravopis jedan bit.oops My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo je moj najnoviji rezultat u 06 ![]() LMAO, ![]()
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dečki ....... Pogledajte goreći molim. Ne želim završiti kao i druge web stranice mi, dopuštajući ga. Xactly: Vaš post je to stvoriti nedostatak povjerovati u ono što se navodi. Ne morate to probati i pokaže fella, no-one će se smijati ako niste vrhu, ili čak u prvih deset. Živjeli.
|
| |||
| |||
| Ok, pošteno bod, slažem zaslijepljujući nije baš lijepo. Vjerojatno najbolje da ne laže iako također. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Htio također p *** ja sam na sebe (i pocrveniti lica), ako je učinio infact onda ide i pošta GTX/E6700 score screenshot. ![]() U svakom slučaju, thread hi-jacked dovoljno. Get posting screenies ljudi.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| što se dogodilo je da se okrenu od Aero i ran test vratio do nje i ona je pokazala 9746 pa sam mislio da je niska cos obično dobivam summet ispod 12000 pa sam uključen Aero ran test opet pokazao da nema bodova pa sam prešanom pregledavanje ovih partiture na mjestu, ali ja sam ga sayed summet o nevažećim partitura ili summet pa sam sudski poziv u moj score na boje i pretvorena je narančast pa kao rezultat ispričavam za inconvinence . Ja ću probati ponovno kasnije danas ili sutra. Također alex moj sempron FX 5200 licemjerje trčanje 3dmark 01 je svakako bez pad sustava kao pakao nema nade trčanje 06, da se ne slažeš? |
|
| |||
| |||
| ispričavam se za double post ali opet Heresu rezultat. |