![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| úgy kell majd jeeze Patince, tch.
| |||
| |||
| Ez a setings: Felbontás: 1280x1024 Anti-Anilising: Nincs Szűrés: Optimal HLSL VS Cél: 3_0 HLSL PS Cél: 3_0 Repeat Tests: Off |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a fene ez?
![]() Ember thats vicces, hogy a leginkább szánalmas próbálkozás a hamis valaha. ![]() ![]() ![]() Van elég arent hangulatjeleket arra, hogy milyen fura ez. Edit:Én nyújtotta be álláshely Digg Kár Elcsesztem a helyesírást a bit.oops My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a legfrissebb pontszám a 06 ![]() LMAO, ![]()
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Srácok ....... Nézze meg a lángoló kérem. Nem akarom, hogy a végén, mint más helyek végezzük, lehetővé téve azt. Xactly: Az Ön üzenete csináljuk létre hiánya hitelt, amit megállapítva. Nem kell próbálni, és mutasd ki barátom, nem is fog nevetni, ha nem te vagy felül, vagy akár az első tízben. Egészségére.
|
| |||
| |||
| Ok, valós pont, egyetértek lángolás nem túl szép. Talán a legjobb, hogy nem terheli bár is. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én is p *** magam magamon (és megyek szembe piros), ha ő infact akkor megy és felad egy GTX/E6700 score screenshot. ![]() Mindegy, téma hi-jacked elég. Get kiküldetésére screenies emberek.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Mi történt a Befordultam a repülőorvosi és futott a teszt jött vissza, és azt mutatta, hogy 9746 így azt hittem, hogy alacsony volt, mert általában kapok summet alatt 12.000 Úgyhogy bekapcsolva repülőorvos futott a teszt újra el nem mutatott pontszám tehát én nyomni böngészés e pontszámok az oldalon csináltam, de Sayed summet kb érvénytelen gólt, vagy summet Úgyhogy én írtam az én pontszám festeni, és megfordult, hogy narancssárga, így nézett ki, mint a dörgést sajnálták a inconvinence . I'll try it again later ma vagy holnap. alex én is fx Sempron 5200 cant run 3dmark 01 nélkül összeomlik az biztos, hogy a pokolban nincs remény futó 06, nem gondolod? |
|
| |||
| |||
| Elnézést a dupla post again de Heres a dörgést. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Post Your CPUMark 2,1 Scores Here | Hybr! D | Processzorok, alaplapok és RAM | 139 | November 5, 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Általános Top10 Benchmark Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 7 | 13. május 2009 09:02 |
| Hivatalos: A Windows 7 RC nyilvánosan elérhető május 5. | philthomas | A Windows operációs rendszerek | 20 | 10. május 2009 03:12 |
| Ez a hivatalos: HD DVD halott, a formátum háború már több mint | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7. április 2008 09:43 |
| Hivatalos: CJ van 3DMark01/06/Overall benchmark eredmények | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 0 | 24. augusztus 2007 10:50 |
| Téma eszközök | |
| |