![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יהיה כל כך jeeze להיות patince, tch.
| |||
| |||
| בשעה זו היא setings: רזולוציה: 1280x1024 Anti-Anilising: אין סינון: אופטימלית HLSL VS יעד: 3_0 נ.ב. HLSL יעד: 3_0 חזור על בדיקות: Off |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה זה לעזאזל?
![]() Thats בנאדם מצחיק, צריך להיות הכי פתטי ניסיון זיוף אי פעם. ![]() ![]() ![]() Arent יש מספיק smileys להעביר כמה מצחיק זה. עריכה:אני צריך לכתוב כדי הגיש את Digg חבל שאני messed את האיות של bit.oops המערכת שלי: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה הציון האחרון שלי ב 06 ![]() LMAO, ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חבר 'ה ....... צפה בוער בבקשה. לא רוצה לגמור כמו אתרים אחרים אנחנו עושים, בכך שהוא מאפשר את זה. Xactly: ההודעה שלך נעשה ליצור חוסר האמנה במה שאתה וקבע. אין צורך לנסות ראותן בחור, אלה לא הולך לצחוק עליך אם אתה לא למעלה, או אפילו עשר הדף. לחיים.
|
| |||
| |||
| בסדר, סביר הצבע, אני מסכים בוער הוא מאוד לא נעים. בטח לא הכי טוב אם כי גם לשקר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני מעוניין גם ב-P *** עצמי עצמי (וללכת מחופה אדום), אם הוא עשה infact ואז ללכת לכתוב GTX/E6700 הציון צילום מסך. ![]() בכל מקרה, פתיל Hi-תיכנסו מספיק. קבל פירסום screenies אנשים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| מה שקרה הוא פניתי של Aero וברח הבדיקה חזר אליו והוא הראה 9746 אז חשבתי שזה היה נמוך חסת עלים בדרך כלל אני מקבל summet תחת 12.000 כך פניתי על Aero רץ לבדוק את זה שוב הראה הציון אז אני לא לחוץ עיון אלה ציונים באתר, אבל לא עשיתי את זה סייד summet לגבי הציון לא חוקי או summet אז אני רק שטר הציון שלי לצייר והיא פונה זה כתום, כך שהוא נראה כמו התוצאה מצטערים על inconvinence . אני מתכוון לנסות את זה שוב מאוחר יותר היום או מחר. גם אלכס שלי sempron FX 5200 להג להריץ 3dmark 01 בלי crashing זה בטוח כפי לעזאזל אין תקווה מפעיל 06, אתה לא מסכים? |
|
| |||
| |||
| מצטערים על ההודעה כפולה אבל שוב heres התוצאה. |