![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| będzie tak jeeze być Patince, tch.
| |||
| |||
| jest to setings: Rozdzielczość: 1280x1024 Anti-Anilising: Brak Filtrowanie: Optimal HLSL VS Target: 3_0 HLSL PS Target: 3_0 Ponowne testy: Wyłączony |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co jest do cholery?
![]() Man thats funny, musi być najbardziej pathetic próba fałszywej historii. ![]() ![]() ![]() Nie wystarczy ARENT smileys przekazywać jak to jest śmieszne. Edycja:Mam swoje stanowisko przedstawione do Digg Szkoda, I messed up pisownię jeden bit.oops My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest mój najnowszy gości w 06 ![]() LMAO, ![]()
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chłopaki ....... Obejrzyj opalenie proszę. Nie chcesz, aby zakończyć się podobnie jak inne witryny nam, pozwalając jej. Xactly: Twoja wiadomość's tworzą brak wiara w to, czego stwierdzający. Nie ma potrzeby, aby spróbować i pokazać fella, nie śmiać się będzie na ciebie, jeśli nie do góry, a nawet w pierwszej dziesiątce. Wiwaty.
|
| |||
| |||
| Ok, uczciwej punktu Zgadzam opalenie nie jest bardzo miłe. Prawdopodobnie najlepiej nie leżą jednak również. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I'd również p *** sam na sam (i przejdź do czynienia czerwony), jeżeli nie infact następnie przejdź i opublikować GTX/E6700 gości ekranu. ![]() Anyway, hi-jacked wątku wystarczy. Pobierz delegowania screenies ludzi.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| co się stało i jest włączony do lotniczej i prowadził badania wrócił do niego i 9746 wykazało, tak myślałem, że był niski cos zwykle ja dostać summet mocy 12.000 więc włączony aero prowadził badania ponownie go nie wykazało gości więc przeglądać te prasowane ocenę na miejscu i zrobił, ale Sayed summet gości o nieprawidłowe lub summet i tak tylko w moim nakazem gości do farb i odwrócił to pomarańczowy tak to wyglądało wynik Przepraszamy za inconvinence . I'll try it again later dziś lub jutro. alex także moje FX Sempron 5200 cant run 3dmark 01 bez upaść na pewno w piekle nie ma nadziei uruchomiony 06, nie zgadzasz się? |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za podwójną wiadomość ponownie, ale heres wynik. |
![]() |
|
| Zakładki |