![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| јеезе ће тако бити патинце, ТЦХ.
| |||
| |||
| ово је на сетингс: Резолуција: 1280кс1024 Анти-Анилисинг: Ноне Филтрирање: оптимал ХЛСЛ ВС Таргет: 3_0 Циљана ХЛСЛ ПС: 3_0 Поновите Тестови: Искључено |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је, доврага, то?
![]() Човек који смешно, мора да буде највише патетичан покушај на лажни икад. ![]() ![]() ![]() Постоји довољно арент смилеыс да пренесем како је то смешно. Едит:Имам подноси свој пост на Дигг Сажаљује И мессед уп правопис један бит.оопс Мы Сыстем: Крллл
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово је мој задњи резултат у 06 ![]() ЛМАО, ![]()
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Момци ....... Погледајте горећи молим. Не желим завршити као и друге уеб странице ми, допуштајући га. Ксацтлы: Ваш пост је то створити недостатак поверовати у оно што се наводи. Не морате то пробати и покаже фелл, но-оне ће се смијати ако нисте врху, или чак у првих десет. Живели.
|
| |||
| |||
| Ок, поштено бод, слажем заслијепљујући није баш лепо. Вероватно најбоље да не лаже иако такође. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хтео такође п *** ја сам на себе (и поцрвенити лица), ако је учинио инфацт онда иде и фаст ГТКС/Е6700 сцоре сцреенсхот. ![]() У сваком случају, тхреад хи-јацкед довољно. Гет постинг сцреениес људи.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| што се десило је да се окрену од Аеро и еарлы тест вратио до ње и она је показала 9746 па сам мислио да је ниска цос обично добијам суммет испод 12000 па сам укључен Аеро еарлы тест опет показао да нема бодова па сам прешаном прегледање ових партитура, на месту, али ја сам га Саыед суммет о неважећим партитура, или суммет па сам судски позив у мој сцоре на боје и претворена је наранџаста па као резултат извињавамо за инцонвиненце . Ја ћу пробати поново касније данас или сутра. Такође алекс мој семпрон ФКС 5200 лицемјерје трчање 3дмарк 01 је свакако без пад система као пакао нема наде трчање 06, да се не? |
|
| |||
| |||
| извињавамо се за доубле пост али опет Хересу резултат. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Објави своју ЦПУМарк 2,1 Сцорес Овде | Хыбр! Д | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 139 | 5. новембар 2009 14:10 |
| ЦЈ'с 3ДМарк Свеукупно ТОП10 Бенцхмарк Сцорес | СоциалУарфаре | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 13 мај 2009 09:02 |
| Оффициал: Уиндоус 7 РЦ јавно доступних мај 5 | пхилтхомас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 20 | 10 мај 2009 03:12 |
| То је службени: ХД ДВД је мртав, рат формата је сада више од | Хыбр! Д | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Службене: ЦЈ'с 3ДМарк01/06/Овералл мјерни резултати | СоциалУарфаре | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 24 аугуст 2007 10:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |