![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats xactly, вие сте в 3-та с този резултат ![]() Промени: Диаграми обновени
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бъди добър да видите някои от по-новите членове на резултати!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Получавам нещо като 2000 г., защо е толкова ниска?
| |||
| |||
| Това е доста ниско, колко много други процеси, нали трябва да работи във фонов режим? Опитайте да ги превърнете излитане и текат отново:)
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Всичко, което трябваше ще ми беше Kaspersky Internet Security. Обърнах я и тя се завтече пак, не е разликата. Аз съм с помощта на NVidia 7200GS и Intel двойно ядро. |
|
| |||
| |||
| Вашата графична карта е нисък цел, която е причината, 3dmark е много силен на графична карта
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ahhh ОК, добре се надяваме, че ще спечелим тази графична карта. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Не знам дали този добро или за какво, тя е далеч от първото макар hehehe. Моята система: Мина
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Официален: Windows 7 RC публично достояние 5 май | philthomas | Windows операционни системи | 20 | 10 май 2009 г. 03:12 |
| Това е официалното: HD DVD е мъртъв, форматът войната е вече над | Hybr! Г | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Официален: CJ на 3DMark01/06/Overall бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 0 | 24 Авг 2007 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |