![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats xactly, είστε στην 3η με την εν λόγω φιλοξενούμενων ![]() Επεξεργασία: Γραφικές ενημέρωση
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Να είναι καλό να δούμε μερικά από τα νεότερα μέλη αποτελέσματα!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω κάτι σαν το 2000, πώς να είναι τόσο χαμηλά;
| |||
| |||
| Αυτό είναι αρκετά χαμηλό, πόσες άλλες διαδικασίες έκανε έχετε τρέχει στο παρασκήνιο; Δοκιμάστε τη μετατροπή τους εκτός λειτουργίας και πάλι:)
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Όλα τα είχα θα μου ήταν Kaspersky Internet Security. Αρνήθηκα το διακόπτη και έτρεξε και πάλι, δεν έκανε καμία διαφορά. Είμαι με τη χρήση Nvidia 7200GS και Intel διπλού πυρήνα. |
|
| |||
| |||
| Η κάρτα γραφικών είναι χαμηλή τέλος ότι είναι η αιτία, 3dmark είναι πολύ έντονο για την κάρτα γραφικών
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| ahhh ok, αλλά ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε αυτή την κάρτα γραφικών. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() i dont ξέρτε εάν thats καλό ή ό, τι είναι μακριά από την πρώτη και αν hehehe. Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Post Your CPUMark 2,1 Παρτιτούρες Εδώ | Hybr! Δ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 139 | 5 του Νοεμβρίου 2009 14:10 |
| CJ του 3DMark Συνολικά top10 Benchmark Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 13η Μαΐου 2009 09:02 |
| Επίσημη: Windows 7 RC Δημόσιος Διαθέσιμες 5η Μαΐου | philthomas | Λειτουργικά συστήματα Windows | 20 | 10η Μαΐου 2009 03:12 |
| Είναι επίσημο: HD DVD είναι νεκρό, η μορφή πολέμου είναι τώρα πάνω από | Hybr! Δ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 7 Απρ 2008 09:43 |
| Η Επίσημη: CJ 3DMark01/06/Overall της αναφοράς των αποτελεσμάτων | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 24 Αυγ 2007 10:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |