![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats xactly, vi ste u tom partitura 3. ![]() Edit: Grafikoni ažurirano
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilo dobro da vidite neke od novijih članova Scores!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA dobiti nešto slično 2000, kako je došao tako niska?
| |||
| |||
| To je prilično niska, koliko ostale procese Jeste li se izvodi u pozadini? Pokušaj da ih isključite i ponovno pokretanje to:)
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sve sam odlazak je bio moj Kaspersky Internet Sigurnost. Okrenuh se i ran off to opet napravio bez razlike. Ja sam koristeći Nvidia 7200GS i Intel dual core. |
|
| |||
| |||
| Vaša grafička kartica je niska kraju to je razlog, 3dmark je vrlo intenzivna na vašem grafičkom karticom
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| ahhh OK, dobro, nadamo se da će pobijediti ovaj grafičke kartice. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ja dont znati ako taj dobro ili što je daleko od prve iako hehehe. My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Objavi svoju CPUMark 2,1 Scores Ovdje | Hybr! D | CPU, Matične ploče i RAM | 139 | 5. studeni 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Sveukupno TOP10 Benchmark Scores | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | 13. svibanj 2009 09:02 |
| Official: Windows 7 RC javno dostupnih svibanj 5 | philthomas | Windows Operating Systems | 20 | 10. svibanj 2009 03:12 |
| To je službeni: HD DVD je mrtav, rat formata je sada više od | Hybr! D | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 7. travanj 2008 09:43 |
| Službene: CJ's 3DMark01/06/Overall mjerni rezultati | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | 24. kolovoz 2007 10:50 |
| Thread Tools | |
| |