![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats xactly, akkor a 3., hogy pontszám ![]() Edit: Grafikonok frissítés
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Légy jó, hogy néhány, az újabb tagok scores!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kapok valami hasonlót 2000-ben, hogyan jön ez olyan alacsony?
| |||
| |||
| Ez meglehetősen alacsony, hogy számos más folyamatok te is fut a háttérben? Próbálja ki őket, esztergálás és fut meg újra:)
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Minden én megyek én a Kaspersky Internet Security. Kikapcsoltam, és rohant, hogy megint nem tett különbséget. Én használ egy Nvidia 7200GS és az Intel kétmagos. |
|
| |||
| |||
| A grafikus kártya alacsony célból, hogy az az oka, 3dmark rendkívül intenzív be a grafikus kártya
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| ahhh OK, remélhetőleg jól fogom nyerni ezt a grafikus kártyát. |
|
| |||
| |||
| lol ujjak keresztbe, a jó szerencse
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() I dont know thats, ha jó, vagy mi, ez messze van attól, hogy első hehehe. My System: Enyém
|