![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Congrats xactly, אתה נמצא ב 3 עם ניקוד ![]() עריכה: עדכון גרפים
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה טוב לראות את החדשים יותר של כמה עשרות חברים!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| orrrrr רציתי להיות הראשון
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מקבל משהו כמו 2000, למה זה כל כך נמוך?
| |||
| |||
| זה די נמוך, כמה תהליכים אחרים, האם יש לפעול ברקע? נסה שיהפוך אותם לסרוגין מפעיל את זה שוב:)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| הכל הולך לי היה לי את Kaspersky Internet Security. אני הפעלתי אותה וברח זה שוב, לא עשה הבדל. אני משתמש Nvidia 7200GS ו אינטל DUAL CORE. |
|
| |||
| |||
| כרטיס המסך שלך נמוכה סוף כי הוא הסיבה, 3dmark הוא מאוד אינטנסיבי על כרטיס המסך שלך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| ahhh טוב, בסדר, אני מקווה לנצח זה יהיה כרטיס המסך. |
|
| |||
| |||
| LOL האצבעות עבר, מזל טוב
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() dont אם אני יודע טוב thats או מה, הוא רחוק הראשון למרות hehehe. המערכת שלי: שלי
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לפרסם את CPUMark 2.1 ציוני כאן | Hybr! ד | CPUs, Motherboards & RAM | 139 | 5 נובמבר 2009 14:10 |
| ג 'יי של 3DMark בסך הכל Top10 Benchmark ציוני | SocialWarfare | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 13 במאי 2009 09:02 |
| רשמית: Windows 7 RC זמינים לציבור מאי 5 | philthomas | מערכות ההפעלה Windows | 20 | -10 במאי 2009 03:12 |
| זה רשמי: HD-DVD מת, את הפורמט המלחמה כעת מעל | Hybr! ד | כוננים & נשלפת | 4 | 7 אפריל 2008 09:43 |
| רשמית: ג 'יי של 3DMark01/06/Overall benchmark תוצאות | SocialWarfare | כללי חומרה צ 'אט | 0 | 24 אוגוסט 2007 10:50 |
| שרשרת כלים | |
| |