![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveikinu xactly, jūs per 3 su tuo rezultatas ![]() Edit: Grafikai atnaujinami
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gera matyti kai kurias naująsias nares balai!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I get something like 2000, kodėl ji yra tokia maža?
| |||
| |||
| Tai yra gana žemas, kaip ir daugelis kitų procesų Ar turite fone? Gauta atjunkite juos ir veikia vėl:)
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Visi turėjau ketinate buvo mano Kaspersky Internet Security. Pasuku jį ir vėl tęsėsi, nėra jokio skirtumo. Aš naudoju Nvidia 7200GS ir Intel Dual Core. |
|
| |||
| |||
| Jūsų vaizdo plokštė yra žemos kokybės, kad yra priežastis, 3dmark yra labai intensyvus jūsų grafinės kortelės
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| ahhh OK, ir aš tikiuosi, gaus šią grafikos plokštę. |
|
| |||
| |||
| Lol pirštų kirto, sėkmės
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() i dont know jei thats geras ar ką, tai dar toli nuo pirmosios, nors hehehe. Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paskelbkite savo CPUMark 2,1 balus Here | Hybr! D | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 139 | 5 lapkritis, 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Bendras Top10 Benchmark Natos | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | Gegužė 13, 2009 09:02 |
| Official: Windows 7 RC Viešai prieinamos 5 gegužė | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 20 | Gegužė 10, 2009 03:12 |
| It's official: HD-DVD yra negyvų, formatas karas baigėsi | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 balandis 2008 09:43 |
| Official: CJ's 3DMark01/06/Overall etalonas rezultatai | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | Rugpjūtis 24, 2007 10:50 |
| Temos įrankiai | |
| |