![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поставя в трети anywoo, ще получите графиката в един момент Графиките обновени
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Просто overclocked си карта, за да 660/2000 работи като сън сега, (40-60fps в Crysis на високи) redid 3dmark 06. (моля, обновяване графики LOL) |
|
| |||
| |||
| Уау добър резултат:) Графиките обновени
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто заменя моята GeForce 7200 с този x550 про купих моя колега и получи по-добър резултат от 2000 LOL като съм с 7200
| |||
| |||
| Графиките осъвременяване:)
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спомням си с моята 8800GTS OC имам за малко над 12000 на 3Dmark06. с моята 8800GT OC, че и аз съм Предполагам, че трябва да получи голям тласък. става за 15000. Пожелай ми късмет! (веднъж да получа карта)
| |||
| |||
![]() не е зле като се има предвид машина аз съм в момента |
|
| |||
| |||
| Лош P3: (, поне сте направили ТОП 10 ![]() Графиките обновени
|
| |||
| |||
| Ей 6-ти не е лошо, докато някой пост ме на земята LOL Опитах вървят 3d06 малко назад и разбира се, че има син екран на графични недостатъчност странно и все още висок рейтинг от моя приятел с p4 2,9 GHz и bfg NVIDIA fx5500 OC версия той има като около 2000 г., или така psssss: между теб и мен той има шпионски софтуер и не искам да призная, че той ми господине защитна стена може да спре всичко аз му казах Пусни инсталирате spybot най-малко, но nooooo Трябва да правиш нещата по трудния начин, все пак аз "LL пост другите ми компютри резултата веднага след като аз мога да го далеч от сървърите на работното място |
|
| |||
| |||
| 8800GT ми идва в 2 дни: D подготвят да гледат мощност на сирене! |