![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tě ve třetí anywoo, dostanete grafu až v okamžiku Grafy aktualizováno
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Jen overclocked moje karta k 660/2000 běží jako sen hned, (40-60fps v Crysis na vysoké) redid 3DMark 06. (prosím aktualizujte grafů lol) |
|
| |||
| |||
| Wow pěkné skóre:) Grafy aktualizováno
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen můj nahrazuje GeForce 7200 s tímto x550 pro Koupil jsem z mého kámoše a má lepší skóre než 2000 lol, jako jsem učinil s 7200
| |||
| |||
| Grafy aktualizace:)
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamatuji se moje 8800GTS OC mám o něco více než 12.000 na 3DMark06. se svou 8800GT a OC i počítat, že i já měla dostat velkou podporu. probíhající na 15.000. Drž mi palce! (jednou jsem si na kartu)
| |||
| |||
![]() není příliš špatný zvažuje stroj jsem na okamžikem |
|
| |||
| |||
| Slabé P3: (, atleast jste učinili Top10 ![]() Grafy aktualizováno
|
| |||
| |||
| hej 6. není špatná, dokud někdo po mně na zem lol i vyzkoušeli běh 3d06 chvilku zpátky a samozřejmě je tu modrou obrazovku grafického selhání podivně i skóre ještě vyšší, než můj kamarád se P4 na 2,9 GHz a BFG nvidia fx5500 oc vydání dostal stejně jako kolem roku 2000 nebo tak psssss: mezi mnou a tebou, že je to tu spyware a nechtějí to přiznat, že je to můj pane firewallu lze zastavit něco řekla jsem mu lemme nainstalovat Spybot alespoň nooooo ale musím dělat věci těžkou i přesto 'll post my ostatní PC výsledku co nejdřív dostat pryč ze serverů při práci |
|
| |||
| |||
| moje 8800GT přijde na 2 dny: D připravit hle moc sýr! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Post Your CPUMark 2,1 Skóre Zde | Hybr! D | Procesory, základní desky & RAM | 139 | 5.listopadu 2009 14:10 |
| CJ je 3DMark Celkově Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 7 | 13. května 2009 09:02 |
| Úřední: Windows 7 RC veřejně dostupných 5. května | philthomas | Operační systémy Windows | 20 | 10. května 2009 03:12 |
| Je to oficiální: HD DVD je mrtvé, formát válka je nyní více než | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 dubna 2008 09:43 |
| Úředním: CJ to 3DMark01/06/Overall měřítko výsledků | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 0 | 24. srpen 2007 10:50 |
| Thread Nástroje | |
| |