![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hozza meg a harmadik anywoo, lesz graph akár egy pillanat alatt Grafikonok frissítés
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Csak én overclocked kártya 660/2000 fut, mint egy álom jelenleg, (40-60fps a Crysis a magas) redid 3dmark 06. (kérjük, frissítse grafikonjaival lol) |
|
| |||
| |||
| Wow szép gólt:) Grafikonok frissítés
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| csak helyettesíteni az én GeForce 7200 e x550 pro vettem ki a haverom, és van egy jobb pontszám, mint 2000 lol, mint én a 7200
| |||
| |||
| Grafikonok frissítés:)
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Emlékszem, az én 8800GTS OC Van körülbelül több mint 12000 a 3Dmark06. az én 8800GT OC, és én azt hiszem, hogy én egy nagy lendületet. 15.000 megyünk. Kívánj nekem szerencsét! (egyszer én kap a kártya)
| |||
| |||
![]() figyelembe véve, nem olyan rossz a gép én vagyok ebben a pillanatban |
|
| |||
| |||
| Szegény P3: (, atleast te a top10 ![]() Grafikonok frissítés
|
| |||
| |||
| hé 6. nem rossz, amíg valaki elküldeni nekem a földre lol futó 3d06 próbáltam egy kicsit vissza, és persze, hogy megvan a kék képernyő grafikai hiba furcsán még pontszám magasabb, mint az én barátom egy 2,9 GHz-es P4-at és a BFG nvidia fx5500 oc kiadás jutott, mint 2000 körül, vagy ha psssss: te vagy nekem is van a kémprogramok és a nem akarjuk elismerni, hogy ő az én uram tűzfal stop bármit mondtam neki, hadd install Spybot legalább de nooooo kell tennünk a dolgokat keservesen anyway i 'll post én más számítógép eredmény, amint tudok értem el a szervereket a munkahelyi |
|
| |||
| |||
| 8800GT én jön a 2. nap: D készít látvány ereje sajt! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Post Your CPUMark 2,1 Scores Here | Hybr! D | Processzorok, alaplapok és RAM | 139 | November 5, 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Általános Top10 Benchmark Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 7 | 13. május 2009 09:02 |
| Hivatalos: A Windows 7 RC nyilvánosan elérhető május 5. | philthomas | A Windows operációs rendszerek | 20 | 10. május 2009 03:12 |
| Ez a hivatalos: HD DVD halott, a formátum háború már több mint | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7. április 2008 09:43 |
| Hivatalos: CJ van 3DMark01/06/Overall benchmark eredmények | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 0 | 24. augusztus 2007 10:50 |
| Téma eszközök | |
| |