![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעביר אותך anywoo השלישי, תקבלו את הגרף למעלה בין רגע עדכון גרפים
|
| |||
| |||
| רק overclocked את כרטיס 660/2000 פועל כמו חלום עכשיו, (40-60fps ב crysis גבוהה) redid 3dmark 06. (נא לעדכן גרפים LOL) |
|
| |||
| |||
| וואו נחמד ניקוד:) עדכון גרפים
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק יחליף שלי geforce 7200 עם זה x550 פרו קניתי את חבר שלי, וקיבלתי טוב יותר מאשר הציון 2000 LOL כמו שעשיתי עם 7200
| |||
| |||
| גרפים עדכון:)
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני זוכר את 8800GTS OC יש לי רק לגבי מעל 12,000 ב 3Dmark06. עם 8800GT ואני OC שאני צריך לעשות חשבון אני מקבל דחיפה גדולה. הולך ל 15.000. לאחל לי בהצלחה! (פעם אחת אני מקבל את הכרטיס)
| |||
| |||
![]() לא רע בהתחשב אני על מכונת ברגע |
|
| |||
| |||
| גרוע P3: (, atleast שביצעת את top10 ![]() עדכון גרפים
|
| |||
| |||
| היי 6 אינו רע עד מישהו לכתוב לי את הקרקע LOL ניסיתי להופיע לזמן מה 3d06 חזור וכמובן יש את אותו מסך כחול של גרפיקה כשל באפן מוזר אני עדיין ניקוד גבוה יותר מאשר עם חבר שלי ב-P4 ו 2.9 Ghz bfg Nvidia fx5500 oc Edition הוא השיג כמו סביב 2000 או כך psssss: בין שנינו הוא חייב ריגול ואת לא רוצה להודות שזה הוא אדון יכול לעצור את חומת האש של דבר אמרתי לו lemme להתקין spybot לפחות nooooo אבל חייבים לעשות את הדברים בדרך הקשה, בכל מקרה אני 'll לכתוב את התוצאה של המחשב השני של ברגע שאני יכול לקבל את זה במרחק של שרתים בעבודה |
|
| |||
| |||
| 8800GT שלי מגיע ב 2 ימים: ד 'תתכוננו לראות את העוצמה של גבינה! |