![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums rada trešo anywoo, saņems graph izveidota brīdis Grafiki atjaunošana
|
| |||
| |||
| tikko overclocked manu karti 660/2000 darbojas kā sapnis tagad (40-60fps in Crysis uz augsta) redid 3DMark 06. (lūdzu, atjauniniet grafiki lol) |
|
| |||
| |||
| Wow nice score:) Grafiki atjaunošana
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tieši aizvieto manu GeForce 7.200 šīs X550 pro iegādājos pie mana mate un saņēma labāks rādītājs nekā 2000 lol kā man bija ar 7.200
| |||
| |||
| Grafiki updated:)
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es atceros ar savu 8800GTS OC i got par vairāk nekā 12.000 uz 3Dmark06. ar manu 8800GT, un es OC, ka i izrēķināties man vajadzētu saņemt lielu stimulu. Going for 15.000. vēlos me luck! (vienreiz man karti)
| |||
| |||
![]() nav pārāk slikti, ņemot vērā mašīna es esmu par uz brīdi |
|
| |||
| |||
| Poor P3: (, atleast veicāt Top10 ![]() Grafiki atjaunošana
|
| |||
| |||
| hey 6. nav slikti, kamēr kāds pastu man zemes lol i mēģināja rādīt 3d06 awhile atpakaļ un, protams, tas saņēma zilā ekrāna grafiskā nav dīvaini man joprojām rezultāts ir augstāks nekā mans draugs ar P4 2,9 GHz un bfg nvidia fx5500 oc izdevums viņš ieguva kā ap 2000 vai tik psssss: starp tevi un mani viņš dabūja spiegprogrammatūru un nevēlas uzņemt viņš mister mans ugunsmūris var beigt kaut ko es viņam pateicu, Lemme instalēt Spybot vismaz bet nooooo gotta darīt lietas cietā veidā anyway i "ll post citi mani pc darbības rezultāts ir tik ātri, kā es varu to prom no darbā serveri |
|
| |||
| |||
| manu 8800GT nāk 2 dienas: D sagatavoties lūk varu siers!! |