![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol, Θα είναι ωραία να δούμε πώς θα εκτελεί
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πράγματι θα.
| |||
| |||
![]() ![]() yah BBOOYY!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλά είμαι τρέχει linux καθώς τα αποτελέσματά μου θα είναι κάτι περισσότερο από ενοχλητική ...
| |||
| |||
| hats off cheesepuff σας για να έχετε pwn'd μου φιλοξενούμενων το 3d 06 'φιλοξενούμενων είναι πάρα πολύ ωραίο Θέλω έναν θεό 8800 GTX κάρτα από μόνη της ότι είναι ταχύτερη από ό, τι μου p3 |
|
| |||
| |||
| TY, TY. Πιστεύω ότι η 2η θέση είναι σε τάξη. γελάω δυνατά. Λατρεύω αυτό το 8800GT |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχετε δεύτερο Είμαι μεταφέρεται στο 7'th oh έχετε παίξει crysis με αυτό το πράγμα ακόμα |
|
| |||
| |||
| Έπαιξα το demo. i μπορούν max αναφέρονται στο DX9 res 1680x1050 και 4xAA. δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει DX10. θα είναι σύντομα πάντως. |
|
| |||
| |||
| awesome η GTS isn't κακή πολύ φθηνότερη |
|
| |||
| |||
| 8800GTS 640MB κόστος πάνω από μια 8800GT. I got my GT για $ 240 με τη ναυτιλία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Post Your CPUMark 2,1 Παρτιτούρες Εδώ | Hybr! Δ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 139 | 5 του Νοεμβρίου 2009 14:10 |
| CJ του 3DMark Συνολικά top10 Benchmark Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 13η Μαΐου 2009 09:02 |
| Επίσημη: Windows 7 RC Δημόσιος Διαθέσιμες 5η Μαΐου | philthomas | Λειτουργικά συστήματα Windows | 20 | 10η Μαΐου 2009 03:12 |
| Είναι επίσημο: HD DVD είναι νεκρό, η μορφή πολέμου είναι τώρα πάνω από | Hybr! Δ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 7 Απρ 2008 09:43 |
| Η Επίσημη: CJ 3DMark01/06/Overall της αναφοράς των αποτελεσμάτων | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 24 Αυγ 2007 10:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |