![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ница рейтинги cheesepuff, графики обновени
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моят първи резултат на използване на 3D Марк 2001 работи в Vista.
| |||
| |||
| Извинения за двойното публикуване .. Редактиране на съоръжението не е там на моя предишна публикация. Моят 3DMark06 резултати използвайки Vista Ultimate. Въпреки, че на страницата с резултати тя ми казва, процесора е Athlon FX-57, сравними с Intel QX9650?!?! За една моя процесор е 6000 + x2 и е много далече от сравними с QX9650. |
|
| |||
| |||
| Да се актуализират графики или изчакайте, докато не ги изпълните отново в XP?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Съжалявам пич просто избяга тях отново XP .. Радвам се, че го направих. Игнориране на Vista такива използват тези тези, моля, приятелю: ![]() |
|
| |||
| |||
| Графиките се актуализират, хубаво рейтинги Gazmondo
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Наздраве, не е достатъчно добър да претендира за първо място! Не сте сигурни какво наистина ми рейтинг означава, че, независимо дали те са на съпоставим със издокарвам съм изградени. |
|
| |||
| |||
![]() Аз се срамувам, дори да го наричаме компютър достоен за игри: ( |
|
| |||
| |||
| Графиките обновени
|
| |||
| |||
| А ти, че твоята е лошо Дейв XD |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Официален: Windows 7 RC публично достояние 5 май | philthomas | Windows операционни системи | 20 | 10 май 2009 г. 03:12 |
| Това е официалното: HD DVD е мъртъв, форматът войната е вече над | Hybr! Г | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Официален: CJ на 3DMark01/06/Overall бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 0 | 24 Авг 2007 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |