![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice skóre cheesepuff, grafy aktualizovány
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můj první výsledek pomocí 3D Marku 2001 běží v Vista.
| |||
| |||
| Omlouvám se za dvojí vysílání .. editovacího zařízení, není tam na můj předchozí příspěvek. Moje 3DMark06 skóre pomocí Vista Ultimate. Přestože se na stránce s výsledky se říká moje cpu byl Athlon FX-57, srovnatelné s Intel QX9650?? U jednoho mého procesoru je 6000 + x2 a je zdaleka srovnatelné s QX9650. |
|
| |||
| |||
| Mám aktualizovat grafy nebo počkat, až vás znovu spustit v XP?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Promiň mate jen běžel jim opět v XP .. Jsem rád, že jsem to udělal. Ignorujte průhled ty používání těchto ty prosím mate: ![]() |
|
| |||
| |||
| Grafy aktualizovány, pěkné skóre Gazmondo
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Díky, není dost dobrý, aby tvrzení top místě! Ne tak docela jistý, co znamená, když moje skóre, ať už se jedná o par se zmanipulovat jsem postaven. |
|
| |||
| |||
![]() Já jsem se stydět, i hovor je hodné pro herní PC: ( |
|
| |||
| |||
| Grafy aktualizováno
|
| |||
| |||
| A ty sis myslela, že tvoje byl špatný dave xD |