![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Νίκαια cheesepuff αποτελέσματα, γραφήματα ενημέρωση
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Το πρώτο αποτέλεσμα με τη χρήση 3D Mark 2001 εκτελείται σε Vista.
|
|
|||
|
|||
|
Συγγνώμη για τη διπλή απόσπαση .. επεξεργαστείτε την εγκατάσταση δεν είναι εκεί για την προηγούμενη θέση μου.
My 3DMark06 αποτελέσματα χρησιμοποιώντας Vista Ultimate. Αν και σχετικά με τα αποτελέσματα που λέει σελίδα μου cpu ήταν Athlon FX-57, συγκρίσιμη με την Intel QX9650?!?! Για μία CPU μου είναι το 6000 + x2 και είναι πουθενά κοντά συγκρίσιμο με το QX9650.
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ενημερώσετε τα γραφήματα ή περιμένετε μέχρι να εκτελέσετε ξανά σε XP;
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sorry mate μόνο έτρεξε ξανά στο Xp .. Χαίρομαι που το έκανα.
Παράβλεψη αυτά τα Vista χρήση των ανωτέρω, παρακαλούμε mate: ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γραφικές ενημέρωση, ωραία αποτελέσματα Gazmondo
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cheers, δεν αρκεί να ισχυριστεί κορυφή! Δεν είστε σίγουροι για το τι πραγματικά σημαίνει μου αποτελέσματα ωστόσο, κατά πόσον είναι σε θέση με την εξέδρα έχω οικοδομηθεί.
|
|
|
|||
|
|||
![]() Ντρέπομαι ακόμη και να το ονομάσουμε ένα PC που αξίζει για gaming: ( |
|
|
|||
|
|||
|
Γραφικές ενημέρωση
|
|
|||
|
|||
|
Και νόμιζες ότι η δική σας ήταν κακή dave xD
|