![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice scores cheesepuff, grafikonok frissítés
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első eredmény segítségével 3D Mark 2001-ban futó Vista.
| |||
| |||
| Elnézést a kettős kiküldetés .. szerkesztés létesítmény nem létezik a korábbi post. Saját 3DMark06 pontszámok segítségével Vista Ultimate. Bár az eredmények oldalon azt mondja az én cpu volt Athlon FX-57, hasonlóan az Intel QX9650?? Az egyik én cpu a 6000 + x2, és sehol közel hasonló a QX9650. |
|
| |||
| |||
| Én is frissítheti a grafikonok, vagy várjunk, amíg futtatod őket újra XP?
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Bocs haver csak rohant őket újra Xp .. Örülök én. Kihagyja a kilátás is használja ezeket is kérem, Máté: ![]() |
|
| |||
| |||
| Grafikonok frissítés, szép pontszámokat Gazmondo
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Köszi, nem elég jó, az az állítás, top helyszínen! Nem igazán tudja, mit én pontszámok azonban, hogy ezek a par a ruha, amit épített. |
|
| |||
| |||
![]() Szégyellem, hogy még ez egy méltó a PC Gaming: ( |
|
| |||
| |||
| Grafikonok frissítés
|
| |||
| |||
| És azt gondoltam, a tiéd volt rossz dave xD |