![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ציונים cheesepuff נחמדה, עדכון גרפים
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התוצאה הראשונה שלי באמצעות 3D Mark 2001 הפועלים Vista.
| |||
| |||
| Apologies for כפול פירסום .. עריכה מתקן הוא לא שם על ההודעה הקודמת שלי. אזור 3DMark06 באמצעות עשרות Vista Ultimate. למרות בדף התוצאות כתוב CPU שלי היה Athlon FX-57, תחרות של אינטל QX9650?!?! ראשית CPU שלי הוא 6000 + x2, והיא בשום מקום ליד תחרות של QX9650. |
|
| |||
| |||
| אני יהיה לעדכן את הגרפים או להמתין עד שתפעיל אותם שוב ב XP?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| מצטער חבר פשוט רץ אותם שוב ב XP .. אני שמח שעשיתי. התעלם Vista להשתמש אלה אלה בבקשה חבר: ![]() |
|
| |||
| |||
| גרפים מעודכנים, נחמד ציונים Gazmondo
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| לחיים, לא טוב מספיק לטעון הדף כתם! לא ממש בטוח מה את מתכוונת למרות ציונים, בין אם הם נמצאים על השווי עם תלבושת ביצעתי בנוי. |
|
| |||
| |||
![]() אני מתבייש אפילו לקרוא לזה מחשב ראוי עבור המשחקים: ( |
|
| |||
| |||
| עדכון גרפים
|
| |||
| |||
| ואתה חשבת שלך היה רע Dave XD |