![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| последния път, когато аз се опитвах 2 OC ми gpu мината е около 314
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв резултат мислите ми новата система ще се
| |||
| |||
| Мое е искал 314 последен път си спомням аз shoud OC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тук ми е резултат Моята система: Mcbee C2D
|
|
| |||
| |||
| Heres моя. първи път опитват 3DMark01. GPU и овен са на склад скорост. Просто ми CPU OCed alittle. аз арго работа как да го високи!?! |
|
| |||
| |||
| Аз просто разбра, че моят съвет страда от тази глупава FSB дупка. След известно четене и сега могат да се overclock без това спирането на мен. овен и gpu все още на склад все пак. Аз съм Ще опитам за по-висока OC довечера и пуснете стабилността тест за утре. heres новата ми резултат на по-високо OC след това и преди. съжалявам за двойния пост. |
|
| |||
| |||
| Защо все още използват 3D марки 01 wouldnt 06 е по-добро сравнение? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не everyones компютър може да работи 06
| |||
| |||
| Ааа Виждам |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Оповестете CPUMark 2,1 рейтинги Тук | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 139 | 5-ти ноември 2009 г. 14:10 |
| CJ на 3DMark Отговорна ТОП 10-ти индикативен показател рейтинги | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 7 | 13 май 2009 г. 09:02 |
| Официален: Windows 7 RC публично достояние 5 май | philthomas | Windows операционни системи | 20 | 10 май 2009 г. 03:12 |
| Това е официалното: HD DVD е мъртъв, форматът войната е вече над | Hybr! Г | Дискове & сменяемите носители | 4 | 7 април 2008 09:43 |
| Официален: CJ на 3DMark01/06/Overall бенчмарк резултати | SocialWarfare | Общи Хардуер Чат | 0 | 24 Авг 2007 10:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |