![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| poslední doby, kdy jsem 2 oc moje GPU moje byla asi 314
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skóre co si myslíš, že můj nový systém bude mít
| |||
| |||
| moje 314 byla jako poslední době i pamatovat i shoud oc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tady je můj výsledek Můj systém: Mcbee c2d
|
|
| |||
| |||
| Heres mine. Vůbec poprvé pokouší 3DMark01. GPU a paměti jsou na rychlost vozidel. jen můj cpu OCed alittle. i cant pracovat, jak jej získat vyšší!? |
|
| |||
| |||
| Jen jsem zjistil, že moje deska trpí tu FSB hole. Po nějaké čtení i nyní můžete získat přetaktování bez zastavení mě. ram a GPU stále na akciové ačkoli. Já jsem chtěl vyzkoušet na vyšší OC večer a spustit test stability pro zítřek. Heres můj nový skóre na vyšší OC pak dříve. Omlouvám se za dvojí funkci. |
|
| |||
| |||
| Proč stále používat 3D známka 01 bych 06 být lepší srovnání? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne everyones PC lze spustit 06
| |||
| |||
| Ahh i vidět |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Post Your CPUMark 2,1 Skóre Zde | Hybr! D | Procesory, základní desky & RAM | 139 | 5.listopadu 2009 14:10 |
| CJ je 3DMark Celkově Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 7 | 13. května 2009 09:02 |
| Úřední: Windows 7 RC veřejně dostupných 5. května | philthomas | Operační systémy Windows | 20 | 10. května 2009 03:12 |
| Je to oficiální: HD DVD je mrtvé, formát válka je nyní více než | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 dubna 2008 09:43 |
| Úředním: CJ to 3DMark01/06/Overall měřítko výsledků | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 0 | 24. srpen 2007 10:50 |
| Thread Nástroje | |
| |