![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| posljednji put kad sam bio težak 2 oc GPU moje moje je oko 314
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što da li vi misliti rezultat moj novi sustav će dobiti
| |||
| |||
| 314 mina je kao zadnji put kad sam ja sjećam shoud oc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo je moja rezultat My System: Mcbee C2D
|
|
| |||
| |||
| Heresu mina. prvi put ikada pokussavaju 3DMark01. GPU i RAM-a zalihe su na brzinu. samo moj CPU OCed alittle. ja licemjerje rješavati kako je veći!?! |
|
| |||
| |||
| JA pravedan postaviti vanjska strana taj moj odbora pati od koje glupo FSB rupice. nakon nekoliko čitanja i sada se može dobiti bez da overclock plomba mene. RAM i GPU iako još uvijek na zalihe. Im 'gonna probati za veći OC večeras i pokrenuti stabilnosti test za sutra. Heresu moj novi broj bodova na višoj OC onda prije. ispričavam se o dvostrukom post. |
|
| |||
| |||
| Zašto se i dalje koristiti 3d marku 01 wouldnt 06 biti bolja usporedba? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nije everyones računalo može raditi 06
| |||
| |||
| ahh ja vidim |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Objavi svoju CPUMark 2,1 Scores Ovdje | Hybr! D | CPU, Matične ploče i RAM | 139 | 5. studeni 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Sveukupno TOP10 Benchmark Scores | SocialWarfare | General Hardware Chat | 7 | 13. svibanj 2009 09:02 |
| Official: Windows 7 RC javno dostupnih svibanj 5 | philthomas | Windows Operating Systems | 20 | 10. svibanj 2009 03:12 |
| To je službeni: HD DVD je mrtav, rat formata je sada više od | Hybr! D | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 7. travanj 2008 09:43 |
| Službene: CJ's 3DMark01/06/Overall mjerni rezultati | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | 24. kolovoz 2007 10:50 |
| Thread Tools | |
| |