![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| utolsó alkalom, amikor megpróbál 2 oc én GPU enyém volt, mintegy 314
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pontszám Ön mit gondol az új rendszer lesz
| |||
| |||
| enyém volt, mint 314 utoljára Emlékszem, shoud oc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt van az eredmény My System: Mcbee C2D
|
|
| |||
| |||
| Heres enyém. első alkalommal próbál 3DMark01. GPU és a RAM van raktáron sebességet. csak a cpu OCed alittle. i cant ki, hogy hogyan kapom meg a magasabb!? |
|
| |||
| |||
| Most kiderült, hogy a hajón szenved a hülye FSB lyuk. után néhány olvasatra tudok most egy overclock nélkül, hogy meg tud állni velem. ram és a GPU még raktáron van. Én most próbálja meg a magasabb bűnözés ma este, és futtassa a stabilitási vizsgálat a holnap. Heres új pontszáma a magasabb bűnözés majd előtte. Elnézést a dupla post. |
|
| |||
| |||
| Miért még mindig a 3d mark 01 akar 06 lenni jobb összehasonlítást? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem mindenki számítógépen futtatható 06
| |||
| |||
| ahh látom |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Post Your CPUMark 2,1 Scores Here | Hybr! D | Processzorok, alaplapok és RAM | 139 | November 5, 2009 14:10 |
| CJ's 3DMark Általános Top10 Benchmark Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 7 | 13. május 2009 09:02 |
| Hivatalos: A Windows 7 RC nyilvánosan elérhető május 5. | philthomas | A Windows operációs rendszerek | 20 | 10. május 2009 03:12 |
| Ez a hivatalos: HD DVD halott, a formátum háború már több mint | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7. április 2008 09:43 |
| Hivatalos: CJ van 3DMark01/06/Overall benchmark eredmények | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 0 | 24. augusztus 2007 10:50 |
| Téma eszközök | |
| |