![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо, моля, извинете ми правописа. Компютърът е доста hiccuping така пишете е малко странно. Тук е llist неща Im guna се HTTPS: / / secure.newegg.com / желан / PublicWishDetail.aspx? WishListNumber = 6790045 & WishL istTitle = ми Аз вече имат OS, CPU heatsink, клавиатура, монитор, мишка. Така че, има ли нещо, че трябва да промените? I wana направи някои добри OC'ing с тази шмекерия.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 115 $ за 4GB на DDR800? Исус Христос. Ница топлина spreaders, все пак.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, какво Carbon каза. Тези heatspreaders се използва само, когато сте oc'ing от пътя. Или по-скоро, те само трябва да бъда там, когато OC на dimms. В Mobo е наред, аз не съм толкова enthused с X48 себе си. I'd've отиде с P5-Q. Същото southbridge за шофиране подкрепа др Контейнера на Raptor. Samsung F1 1TB е само 10 долара повече и е близо 7 пъти над капацитета, ох, и е по-бързо четене и писане и устойчив. Правейки това ще ви позволи да бен устройство за съхранение, които сте spec'd което от своя страна ще ви позволи да запазите малко пари и вие пак ще свършим с повече капацитет за съхранение. Търсите най-ATI на gpu архитектура на 4850 не е много на подобрение през 38 ** серия. Всъщност Бих отида толкова далеч, че да кажеш това е доста голяма разочарование. Строгата ценообразуване само го прави може би. Аз все още искате да се закупуват 8800GT/GTS след гледаш и двете от тези точки. Х-овен, за мен просто не си струва пари, когато можете да получите Екстремни Gamer карта за 60 кинта по-малко, и също за съвместимост. А X-RAM е единствената реална полза. Ами, тъй като то може да има полза за 60 долара допълнително. Освен че изглежда добре за мен.
|
| |||
| |||
| Защо да не отидем за E8200? в магазин близо до мен E8200 е $ 182, на E8400 е $ 207 и E8500 е $ 309! Бих просто получите E8200 и го overclock |
|
| |||
| |||
| и виждам, че много от вас са казва цени са здрасти. но в действителност, когато го сложите в картата, Im Getting $ 100 години на спестяване на отстъпки. Аз получи $ 10 от всеки един от GPU's, RAM получавам само за $ 100 (и аз правя план за OC тях) на цената на E8400 върви нагоре и надолу много, но аз ще купя, когато тя се върна към $ 164, когато сложих то в моята кола. Бях guna получа 10000 само за моята OS шофиране, така че ОС да заредите по-бързо и 640GB за игри. Аз просто ще получите 80GB раптор за OS, но аз отивам да partiton половината за Vista и половина за XP (в края на краищата той ще бъде повече от достатъчно за OS и други не игра / видео свързани неща, тъй като сега аз ще има много GB вляво от игри не по този диск). Аз също реши да се двойна 4850 през origanal идеята за двойна 8800GT. Намерих ATI карта е по-добра мощност за цена и също така подкрепя DX 10,1 (за разлика от DX10 на 8800GT) и тъй като аз couldnt намерят добри OC SLI борда там след дни и дни на търсене, открих, че ще прави X48 дънна платка при overclocking, но само да Crossfire, не SLI, но този вече не е проблем за мен (което GPU Аз избрах) още веднъж, съжалявам за моя правопис. моя компютър е странно, действащи в момента и води до блокиране за половин секунда (оттам ми правописни грешки)
__________________ Компютърни части - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Монитор - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ейс] |