![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτη off, συγχωρείστε μου την ορθογραφία. υπολογιστή είναι κάπως έτσι hiccuping πληκτρολογώντας είναι λίγο περίεργο. εδώ είναι η llist πράγματα im guna get https: / / secure.newegg.com / Wishlist / PublicWishDetail.aspx; WishListNumber = 6790045 & WishL istTitle = μου Έχω ήδη το λειτουργικό σύστημα, CPU heatsink, πληκτρολόγιο, την παρακολούθηση, το ποντίκι. ναι, υπάρχει κάτι θ πρέπει να αλλάξει; I wana κάνει κάποιες καλές OC'ing με αυτό το ντύσιμο.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 115 για 4GB της DDR800; Ιησούς Χριστός. Νίκαια θερμότητας spreaders, όμως.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, αυτό που είπε άνθρακα. Αυτές heatspreaders μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο όταν είστε oc'ing από το δρόμο. Ή μάλλον, θα πρέπει απλώς να βρίσκονται εκεί, όταν το oc dimms. Η Mobo είναι εντάξει, δεν είμαι τόσο ενθουσιασμό με τον εαυτό μου X48. I'd've φύγει με P5-Q. Ίδια southbridge οδήγησης για στήριξη κλπ. Bin το RAPTOR. Samsung F1 1TB είναι μόνο 10 δολάρια περισσότερο και έχει σχεδόν 7 φορές τη χωρητικότητα, αμάν, και είναι ταχύτερη στην ανάγνωσης / εγγραφής και συνεχείς. Αυτό θα σας επιτρέψει να σιλό αποθήκευσης δίσκου που έχετε spec'd η οποία με τη σειρά του θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα και θα καταλήξουμε σε ακόμη πιο δυναμικό αποθήκευσης. Κοιτάζοντας ATI gpu της αρχιτεκτονικής το 4850 δεν είναι τόσο μια βελτίωση σε σχέση με τη σειρά 38 **. Στην πραγματικότητα Είχα πάει τόσο μακριά ώστε να πω είναι λίγο ενός letdown. Η στενότητα των τιμών μόνο καθιστά ίσως. Είχα ακόμα να αγοράσει ένα 8800GT/GTS μετά την εξέταση και των δύο αυτών σημείων. Το X-RAM, για μένα απλά δεν αξίζει τα λεφτά όταν μπορείτε να πάρετε την κάρτα Extreme Gamer λιγότερο για 60 δολάρια, και την ίδια συμβατότητα. Και το X-ram είναι το μόνο πραγματικό όφελος. Λοιπόν, αφού όπως μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για 60 δολάρια επιπλέον. Άλλα από ότι φαίνεται καλό για μένα.
|
| |||
| |||
| γιατί να μην πάμε για το E8200; σε ένα κατάστημα κοντά μου το E8200 είναι $ 182, το E8400 είναι $ 207 και το E8500 είναι $ 309! θα ήθελα μόνο να προκύψουν οι E8200 και overclock αυτό |
|
| |||
| |||
| και βλέπω ότι πολλές από τις τιμές που λέτε είναι ένα γεια. αλλά στην πραγματικότητα, όταν το βάλετε στην κάρτα, im απόκτηση του 100 δολάρια για την αποθήκευση των εκπτώσεων. Έχω 10 δολάρια από κάθε μία από τις GPU της, τη μνήμη RAM για να πάρω μόνο $ 100 (και να κάνω τους σχέδιο για το οργανωμένο έγκλημα), η τιμή του E8400 πηγαίνει πάνω-κάτω πολλά αλλά θα αγοράσω όταν πάει πίσω και $ 164 όταν ήθελα να θέσω στο καλάθι μου. Ήμουν guna πάρετε το 10000 για OS μόνο μου δίσκο, ώστε το λειτουργικό σύστημα θα φορτίο μέχρι την ταχύτερη και 640GB για παιχνίδια. Θέλω απλά να πάρετε το RAPTOR 80GB για το λειτουργικό σύστημα, αλλά θα ήθελα να partiton το ήμισυ για vista και το ήμισυ για XP (στο τέλος θα είναι περισσότερο από αρκετό για το OS και άλλα μη παιχνίδι / βίντεο που σχετίζονται με τα πράγματα που βλέπουμε τώρα i GB θα έχει πολλά από τα αριστερά δεν παιχνίδια σε αυτήν τη μονάδα). Επίσης, αποφασίστηκε η διπλή 4850 πάνω από το origanal ιδέα της διπλής 8800GT. Βρήκα την κάρτα ATI έχει καλύτερη τιμή για την ενέργεια και επίσης υποστηρίζει DX 10,1 (αντίθεση με το DX10 για 8800GT) και από το i couldnt βρείτε ένα καλό OC SLI σκάφους εκεί έξω μετά από μέρες και ημερών από την αναζήτηση, διαπίστωσα ότι το X48 μητρική πλακέτα θα κάνει στο overclocking, αλλά μόνο διασταυρούμενα πυρά, δεν SLI, thats αλλά δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα για εμένα (εξ ου και η GPU Επέλεξα) για μια ακόμη φορά, τη λύπη μου για την ορθογραφία. τον υπολογιστή μου είναι περίεργο που ενεργεί τώρα και κρατάει μέχρι το κλείδωμα για μισό δευτερόλεπτο (εξ ου και μου τα ορθογραφικά λάθη)
__________________ Computer μέρη - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επανεξέταση My Κατασκευάστηκε Πριν Διάταξη! | Rasto36620 | Γενική Συζήτηση Hardware | 19 | 27 Φεβ 2009 22:22 |
| Παρακαλώ εξετάστε τη λίστα μου για το My Επόμενη Κατασκευάστηκε Πριν αγοράσετε | cheesepuff | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 20 Φεβ 2009 23:54 |
| Τελική Συνιστώσα Κατάλογος [Παρακαλώ αναθεώρηση Κατασκευάστηκε] | Rapolyne | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 2η Νοεμβρίου 2008 15:54 |
| Τελική αναθεώρηση πριν από την αγορά!! Please comment! | NCC Ταχύτητα | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 25 Φεβ 2008 16:33 |
| Τελική Χρόνος .. Το υπόσχομαι! ... PSU | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 14 | 5 Δεκ. 2007 07:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |