kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

OK, ez alkalommal a végső PC építeni listában! Azt hiszem ... áttekinti kérem?

Reply

Téma eszközök
Old Június 29 2008, 17:39
Donor Group

Default OK, ez alkalommal a végső PC építeni listában! Azt hiszem ... áttekinti kérem?

Elõször is, kérem bocsásson én írtam. számítógép kinda hiccuping így gépelés egy kicsit furcsa. itt a dolgok llist im Guna kap

https: / / secure.newegg.com / globalizáció / PublicWishDetail.aspx? WishListNumber = 6790045 & WishL istTitle = én

Én már az operációs rendszer, processzor hűtőborda, billentyűzet, monitor, egér.

igen, van-e bármi, amit meg kell változtatni? I do wana néhány jó OC'ing ennek fúrótoronyhoz.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Június 29 2008, 19:33
Donor Group

Default OK, ez alkalommal a végső PC építeni listában! Azt hiszem ... áttekinti kérem?

115 $ a 4GB a DDR800? Jézus Krisztus. Szép meleg spreaders volt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Június 29 2008, 22:52
Donor Group

Igen, mi Carbon mondta.

Ezek heatspreaders csak akkor használható, ha oc'ing az úton. Vagy inkább csak akkor kell, amikor Önnek oc a DIMM.

A Mobo rendben van, én nem így megihletett az X48 magam. I'd've elment a P5-Q. Ugyanaz a Southbridge meghajtó támogatása stb

Bin a Raptor. Samsung F1 1TB csak 10 dolcsi, és csaknem 7-szer a kapacitás, oh, és ez gyorsabb írási / olvasási és tartós.

Ezáltal lehetővé válik, hogy bin tárolására meghajtó you've spec'd ami viszont lehetővé teszi, hogy megmentse egy kis pénzt, és akkor még a végén, több tárolási kapacitást.

Nézett ATI GPU architektúra a 4850 nem sokat javul az 38 ** sorozatban. Igazából én odáig, hogy mondjuk ez egy kis csökkenés. Az árak csak szűk teszi talán. Én még mindig vásárol 8800GT/GTS után nézett két pontot.

Az X-RAM, nekem most nem éri meg a pénzt, ha nem kap a Extreme Gamer kártya 60 dolcsival kevesebb, és ugyanazt a kompatibilitás. És az X-RAM az egyetlen igazi előny. Nos, olyannyira, hogy lehet egy előny a 60 dollár extra.

Más, mint hogy jól néz ki nekem.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Június 30 2008, 04:47
Csoport tagja

miért nem megy az E8200? A bolt közel hozzám az E8200 van $ 182, az E8400 a 207 $ és az E8500 a 309 $!

Én csak az E8200 és az overclock it
Old Június 30 2008, 11:45
Donor Group

jól látom, hogy sokan azt mondják, az árak hi. de a valóságban, ha betette a kártyát, im szerzés $ 100's of spóroljunk az engedmény. Kapok 10 $ ki minden a GPU, a RAM-én kap csupán $ 100 (és én nem tervezi, hogy a szervezett bűnözés őket) ára az E8400 megy fel és le, de nagyon veszek, ha megy vissza a 164 $ mint amikor én tesz azt az én cart. Én guna kap a 10.000 az csak az én OS hajt így az operációs rendszer gyorsabban töltené be, és a 640GB a játékok. Én csak kap a 80 GB-os ragadozó az OS, de megyek partiton fél részére kilátás, félig az XP (a végén több lesz, mint elegendő az operációs rendszer és más, nem játék / video dolgot láttam, mint most én lesz sok GB-balra játékokat, hogy nem hajt). én is úgy döntött, a kettős 4.850 feletti origanal gondolatát kettős 8800GT. Megtaláltam az ATI kártya jobb teljesítmény és ár szempontjából is támogatja a DX 10.1 (ellentétben a DX10 a 8800GT), és mivel én nem tudott találni egy jó OC SLI fórumon ott, és nap nap után a kereső, azt tapasztaltam, hogy az X48 alaplap nem fog a túlhúzás de csak nem kereszttűz, nem SLI, de amit már nem probléma számomra (és így a GPU-én választották)

még egyszer bocs az én írtam. My PC cselekszik fura most, és a zár ki egy második felében (ezért az én helyesírási hibákat)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Review My Testfelépítés Mielőtt Rendet! Rasto36620 Általános fémáru Chat 19 27. február 2009 22:22
Please review kedvenc My Következő Testfelépítés előtt megvásárlom cheesepuff Általános fémáru Chat 12 20. február 2009 23:54
Végleges Komponens listája [Kérjük, olvassa el Testfelépítés] Rapolyne Általános fémáru Chat 5 2. november 2008 15:54
Végleges felülvizsgálat vásárlás előtt! Please comment! Ncc Speed Általános fémáru Chat 8 25. február 2008 16:33
Végső idő .. Ígérem! ... psu Cew27 Cases & Power Supplies 14 5. december 2007 07:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.